Redactia.ro
Home » Știri » Telenovela Neymar este departe de a se fi terminat

Telenovela Neymar este departe de a se fi terminat

Telenovela Neymar este departe de a se fi terminat

Presa din Spania continuă cu speculaţiile în cazul celui mai discutat transfer din acest an. În urmă cu aproape o săptămână, se anunţa ca şi făcut transferul brazilianului care acceptase un contract pe cinci sezoane, dar un salariu mult mai mic faţă de cel oferit de PSG.
Totuşi, telenovela Neymar este departe de a se fi terminat. Potrivit cotidianului Marca, Paris Saint-Germain şi-ar dori ca Neymar să meargă la Real Madrid. Francezii nu ar fi încântaţi să-l trimită pe Camp Nou din cauza relaţiilor tensionate cu şefii Barcelonei.
Preşedintele lui PSG, Nasser Al Khelaifi, ar fi încercat de mai multe ori să-l trimită la Real, dar a fost refuzat de fiecare dată. În plus şi Neymar îşi doreşte să joace doar la Barcelona.

Citește mai mult: Presa din Anglia a dat de pământ cu Victoria Azarenka

Ce salariu va avea Neymar

Jucătorul a acceptat un salariu mult mai mic. 22 de milioane de euro pe an, cu 14 mai puţin decât a încasat în Franţa, în ultimii doi ani. Chiar şi aşa brazilianul vrea să vină alături de Messi și Suarez, jucători care au declarat de mai multe ori că îl aşteaptă la Barca. Dacă se va ajunge totuşi la o înţelegere, starul va avea o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro. În urmă cu doi ani francezii l-au luat cu 222 de milioane de euro, dar acum sunt dispuşi să-l lase să plece pentru 200 de milioane de euro.

„Știu că Neymar vrea să vină la Barcelona, dar PSG nu-l lasă să plece. Nu e o afacere”, a declarat cu puţin timp în urmă președintele clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Colegii de la naţională îi sar în ajutor

Casemiro, jucătorul celor de la Real are doar cuvinte de laudă când vine vorba de colegul său.

„Este cel mai bun juctor brazilian”, a declarat internaţionalul.

Brazilia va juca duminică în finala de la Copa America, împotriva celor din Peru, dar Neymar nu a putut să-şi ajute colegii anul acesta. O accidentare la picior l-a făcut să rateze competiţia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini