Redactia.ro
Home » Știri » Tensiunile în familia Roman continuă chiar și după moartea Mioarei. Replica dură a Oanei Roman, aruncată direct către sora Catinca

Tensiunile în familia Roman continuă chiar și după moartea Mioarei. Replica dură a Oanei Roman, aruncată direct către sora Catinca

GALERIE FOTO (6)

Tensiunile dintre surorile Roman au ajuns la un punct critic, după ce Catinca a criticat modul în care s-a organizat înmormântarea mamei lor, Mioara Roman. Replica tăioasă a Oanei Roman nu s-a lăsat mult așteptată, adâncindu-și astfel conflictele familiale.

Dacă Oana Roman a dat bani grei pentru nunta mamei sale, angajând cea mai scumpă firmă din țara noastră care să se ocupe de toate detaliile, Catinca Roman ar fi văzut total diferit înmormântarea mamei lor. La scurt timp după moartea Mioarei, cele două surori au început atacurile.

Critici și replici nedemne de o legătură de sânge

După ce Catinca a exprimat public nemulțumirea față de modul în care s-a desfășurat înmormântarea mamei lor, Oana Roman a luat atitudine printr-un mesaj dur postat pe rețelele de socializare. Chiar dacă nu i s-a adresat direct surorii sale, vedeta a transmis un mesaj plin de subînțelesuri, acuzându-și indirect sora că nu s-a implicat deloc în organizarea funeraliilor mamei lor.

„A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși. Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit, mama eram agitată și nu am putut dormi deloc. La fel și Calina. La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine. Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!”, a fost declarația făcută de Catinca în cadrul unei emisiuni prezentate de Cristina Șișcanu.

În mesajul publicat pe pagina ei de Instagram, Oana Roman a fost extrem de directă, subliniind faptul că nu este de acord cu criticile venite din partea celor care nu s-au implicat deloc în organizarea sau desfășurarea evenimentului. Ea a evidențiat efortul și implicarea sa totală în organizarea funeraliilor și a subliniat că nu este de datoria nimănui să judece fără să se uite întâi la propria contribuție.

Multe neînțelegeri în trecutul surorilor Roman

Această dispută recentă nu este primul conflict dintre surorile Roman. În trecut, ele au mai avut parte de divergențe de opinie și neînțelegeri, însă în urma înmormântării mamei lor, aceste tensiuni au escaladat, devenind publice și atrăgând atenția presei și a fanilor.

„Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur. Și cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că ai fi făcut altfel, că nu a fost bine așa. (…) Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă am ajutat, dacă am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o lumânare pentru cineva. (…) Eu nu-mi permit să judec pe alții, nici măcar pe cei apropiați mie. Nu e treaba mea să judec, să-mi dau cu părerea, eu fac ce cred, simt, astfel încât să am inima și conștiința împăcată.”, a fost declarația făcută de Oana Roman.

Tensiunile dintre surorile Roman arată că nicio familie nu este imună la conflicte, chiar și în momente de suferință și pierdere. Replica dură a Oanei Roman scoate la iveală complexitatea relațiilor din sânul unei familii cunoscute publicului, demonstrând că uneori chiar și cei mai apropiați membri ai familiei pot avea opinii și perspective diferite asupra unor situații și evenimente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: