Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir a fost înlocuită de Andreea Mantea la TV. Ce se întâmplă cu emisiunea Teo Show

Teo Trandafir a fost înlocuită de Andreea Mantea la TV. Ce se întâmplă cu emisiunea Teo Show

Teo Trandafir a fost înlocuită de Andreea Mantea la TV.

Teo Trandafir a fost înlocuită de Andreea Mantea la TV.Emisiunea prezentată de Teo Trandafir nu mai apare la Kanal D. Kanal D a anunțat mai multe schimbări în grilă, iar emisiunea vedetei tv nu va mai face parte din noul program. Reprezentanții televiziunii au venit cu explicații.

Teo Trandafir a fost înlocuită de Andreea Mantea la TV. Ce se întâmplă cu emisiunea Teo Show

Emisiunea lui Teo Trandafir nu mai apare la Kanal d, de luni până vineri. Televiziunea pregătește noi schimbări, iar în ultimele zile s-a zvonit că Teo Trandafir ar fi rămas fără emisiune. Postul de televiziune turcesc a venit cu câteva lămuriri. Conform reprezentanților, vara aduce mai mult joc al minții, povești de iubire și multă distracție. Așadar, emisiunea Teo SHow va intra în vacanță, iar reprezentanții trustului neagă informațiile apărut în presă.

Kanal D trece, începând de saptămâna viitoare, la grila de vară, iar anotimpul vacanţelor aduce cu sine câteva modificari în grila staţiei. Mai mult joc al minţii cu Dan Negru, distracţie maximă la cele mai frumoase petreceri prin ţară, cu noul sezon “Se strigă darul”, precum şi o reconfigurare a orelor de difuzare pentru “Casa iubirii”, odată cu intrarea “Teo Show” în vacanţă.Perioada care urmează va fi una relaxată, dar şi dedicată antrenamentului minţii, pentru că Dan Negru va fi alături de telespectatorii Kanal D de luni pana vineri, de la ora 17:30, dar şi de miercuri până vineri, de la ora 22:30. Emisiunea fenomen “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” va putea fi urmarită, aşadar, atât în Day Time cât şi în Prime Time, oferindu-le celor din faţa micilor ecrane experienţa plăcută a exerciţiilor de vocabular în mijlocul familiei.Emisiunea “Teo Show” intră în vacanţă începând de săptămâna viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori”, se arată în comunicatul transmis de Kanal D.

Emisiune lui Teo Trandafir, înlocuită cu reality show-ul Casa Iubirii

Începând de luni, în locul emisiunii Teo Show, pe post va fi difuzată emisiunea Casa Iubirii, prezentată de Andreea Mantea. Show-ul matrimonial va fi transmis de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 15.00, dar și sâmbata și duminica.

Mai mult, după încheierea primului sezon al serialului “Strada Speranţei”, din 18 iunie, începe un nou sezon “Se strigă darul”. Graţiela Duban şi Mihai Mitoşeru. În ceea ce privește emisiunea Teo Show, nu se știe când aceasta va reveni pe micul ecran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: