Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir are iubit! Cine este bărbatul misterios și de ce nu-l știe nimeni

Teo Trandafir are iubit! Cine este bărbatul misterios și de ce nu-l știe nimeni

Teo Trandafir are iubit și a dat în sfârșit detalii din viața sa amoroasă. Iată detaliile!

Cine este bărbatul misterios din viața lui Teo Trandafir

Teo Trandafir a mărturisit că nu îi place să fie singură și că în viața ei a existat constant un partener de viață. Vedeta a povestit că pe plan amoros stă foarte bine, însă nu a dorit să dezvăluie identitatea bărbatului din viața sa, deoarece îi respectă intimitatea:

„Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo.

Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte”, a povestit aceasta pentru Viva.

Teo Trandafir: „Am o toleranță pe care am început să mi-o și iubesc”

Teo Trandafir a explicat ce ar putea să pună capac într-o relație amoroasă. Îndrăgita prezentatoare susține că ar putea ierta aproape orice, deoarece are o toleranță sporită:

„Cred că nu aș accepta să fiu batjocorită public, asta nu aș suporta, și nu aș putea ierta niciodată un om care să îmi facă rău de față cu toată lumea. Altminteri, am o toleranță pe care am început să mi-o și iubesc, și pot ierta aproape orice, atâta vreme cât există măcar un argument”, a mai completat vedeta pentru sursa citată.

 

Sursa foto: capital.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: