Redactia.ro
Home » TV » Teo Trandafir, dezvăluiri despre cea mai dificilă perioadă din viața ei. Prezentatoarea TV a fost în comă

Teo Trandafir, dezvăluiri despre cea mai dificilă perioadă din viața ei. Prezentatoarea TV a fost în comă

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune, a trecut prin momente dificile în viața sa. Cunoscută pentru transparența sa, Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre o perioadă care a marcat-o. 

 

Teo Trandafir, la un pas de moarte

 

Prezentatoarea TV a fost la un pas de moarte, în trecut. Teo Trandafir a ajuns în comă, din cauza unei pancreatite acute. Prezentatoarea de la Kanal D a fost internată într-un spital din Viena timp de 100 de zile. Medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire acesteia. Incidentul a avut loc în urmă cu aproape un deceniu, în anul 2011.

Însă, îndrăgita prezentatoarea TV a mai primit o șansă la viață și a ales să vorbească deschis despre trauma care a venit odată cu această experiență.

„Sinceră să fiu la început mi s-a părut funny, pentru că am stat și m-am gândit: cine trăiește forever? Toată lumea moare mai devreme sau mai târziu. E într-adevăr o tragedie pentru un timp, dar toată lumea pățește asta. Sunt copii care se duc. Eram pregătită să mor. Aveam o singură problemă: pentru că este un act irepetabil și ireversibil, să nu cumva să nu plec fără o demnitate pe care să și-o aducă aminte toți cei din jurul meu. Eu am vrut să plec cu mâna la chipiu, frumos, fără rugăminți”, a spus Teo Trandafir, pentru Kanal D.

Teo Trandafir a ajuns în stare gravă la spital și a intrat în comă. În toată perioada în care a stat în comă, prezentatoarea TV a povestit cum a auzit voci. Însă, prezentatoarea a declarat că nu i-a fost frică de moarte și a argumentat acest lucru prin faptul că toată lumea ajunge în acel punct, la un moment dat.

„Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit până atunci şi am văzut lucruri. Doamne, tu eşti? Sunt singură pe aici? Asta am întrebat când m-am văzut într-o ceaţă groasă. Am simțit că mor. Și am întrebat: Doar eu sunt pe aici, nu mai moare nimeni? Si Dumnezeu mi-a răspuns, mi-a spus că „nu”. Am întrebat: Mai mult de atât se poate? Si mi-a spus ca mai mult de atât nu e”, a precizat prezentatoarea de la Kanal D.

 

Vedeta a mai fost supusă unei intervenții chirugicale

Vedeta a văzut moartea cu ochii. Teo Trandafir a trecut printr-un alt moment dificil, la începutul anului 2019. Prezentatoarea TV a fost supusă atunci unei intervenții chirugicale în urma unor complicații provocate de pancreatită și de o infecție abdominală.

Teo Trandafir a vorbit despre sentimentul pe care l-a avut când a văzut moartea cu ochii.

Cred că oamenii când mor nu regretă momentul. E fabulos să mori, iar coma este o aventură. Mie mi-a fost cel mai simplu pentru că eu nu am fost acolo. Îmi aduc aminte umbra, fețe, îmi aduc aminte că mă duceau la raze cu pat cu tot și că spuneau că nu o să fie bine, în germană. M-am trezit în tot felul de locuri, adică m-am plimbat în grădini. Strângeam copilul în brațe și urlam dacă vedeai din exterior, dar dinăuntru eu transmiteam, eu vorbeam cu ea. Ea mă ținea în brațe și-mi spunea că totul e OK și că o sa fie bine”, a povestit Teo Trandafir, în urmă cu ceva timp.

Mai mult, prezentatoarea TV a vorbit și despre momentul în care și-a revăzut fiica după intervenția chirugicală.

Ea a fost extraordinar de surprinsă când am venit. Ea aștepta să vină fotograful. Era să sperii copilul când am ajuns. Strângeam copilul în brațe și urlam. Ea mă ținea în brațe și îmi spunea că totul o să fie bine”, a spus atunci Teo Trandafir.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: