Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir, enervată la culme de Bianca Rus. Prezentatoarea TV a răbufnit: „Niciodată să nu te duci la una la televizor și să…”

Teo Trandafir, enervată la culme de Bianca Rus. Prezentatoarea TV a răbufnit: „Niciodată să nu te duci la una la televizor și să…”

GALERIE FOTO (7) Teo Trandafir, enervată la culme de Bianca Rus.

Teo Trandafir, enervată la culme de Bianca Rus. Prezentatoarea TV a fost deranjată de invitata ei, Bianca Rus. Blondina i s-a adresat într-un mod pe care Teo nu l-a agreat absolut deloc. Astfel, vedeta de la Kanal D i-a atras atenția artistei.

Teo Trandafir, enervată la culme de Bianca Rus. Prezentatoarea TV a răbufnit: „Niciodată să nu te duci la una la televizor și să…”

Teo Trandafir, enervată la culme de Bianca Rus. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, dar se pare că vedeta a enervat-o la culme pe gaza emisiunii. Rare sunt momente în care prezentatoarea TV să fie scoasă din sărite de un invitat. Ei bine, Bianca a reușit acest lucru! Artista a folosit un apelativ nepotrivit la adresa vedetei TV, iar colega lui Bursucu a decis să o pună la punct. Teo Trandafir a fost jignită, în direct, de Bianca Rus.

Aceasta a decis să împărtășească cu cei doi prezentatori o melodie compusă de ea,iar într-un vers, Bianca i s-a adresat prezentatoarei tv cu apelativul „mătușică’. Vedeta nu s-a oprit aici și a continiat să-i spună și „doamna Teo’, lucru care a enervat-o și mai tare pe moderatoarea de la Kanald. „Nu, nu vreau să fiu mătușa ta! Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă’, i-a spus Teo Trandafir, în direct.

Bianca Rus a încercat să salveze situația, dar gazda emisiunii nu a fost încântată de atitudinea vedetei. Teo a mai înțepat-o în emisiune pe Bianca, după ce a întrebat-o ce scrie pe ouăle din magazine„Pe ouăle din magazine scrie când expiră sau ce scrie?”, a întrebat Bianca Rus. „Scrie când inspiră”, a răspuns Teo Trandafir. Totodată, artista a ținut să precizeze că a învățat multe lucruri de la Teo Trandafir, având în vedere că o cunoaște de mult timp. De cealaltă parte, colega lui Bursucu nu a fost încântată de această afirmație și i-a pus artistei o întrebare de cultură generală pentru a arăta că nu a învâtat prea mult de la ea.

Bianca Rus, grave probleme de sănătate

Bianca Rus s-a confruntat de-a lungul anilor cu kilogramele în plus. Artista a încercat ani la rând să slăbească, iar până la urmă a apelat la ajutorul medicului. Vedeta și-a micșorat stomacul, dar s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Bianca s-a hrănit numai cu salate, și a descoperit că, de fapt, slăbitul i-a dat organismul peste cap. Acum, blondina se chinuie să mai pună câteva kilograme pe ea. ”Eu trei ani am fost perfect sănătoasă. Acum am dat puțin jos, am 50 de kilograme, dar vreau să mă mai îngraș puțin. Am făcut o anemie gravă, am trecut prin perfuzii, m-am tratat etc. N-am avut nicio problemă până acum, dar pe vară am plecat pe la părinți și prin vacanțe, m-am speriat, am refuzat totul și a venit boala”, a spus Bianca Rus la Antena Stars.

Inițial, cântăreața se afla la părinți atunci când s-a simtit rău, iar ulterior a chemat salvarea la casa sa din București, pentru că a leșinat și era singură în casă. Medicii i-ar fi prescris un tratament medicamentos, dar pentru că organismul său a refuzat acest lucru, Bianca a făcut perfuzii. ”Acum trebuie să țin o cură de îngrășare, încerc să mănânc și să forțez nota cât se poate, sper să dea rezultate și să nu ajung la mai rele. Mă bucur că am slăbit, mă uit în oglindă și nu mă mai recunosc, dar astea trei kilograme pe care le-am dat jos se văd și nu mi-e bine. Recomand slăbitul, dar nu așa agresiv”, a mai spus Bianca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: