Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Rus s slăbit peste 70 de kilograme, dar se confruntă cu probleme grave de sănătate. „Mă hrănesc prin perfuzii”

Bianca Rus s slăbit peste 70 de kilograme, dar se confruntă cu probleme grave de sănătate. „Mă hrănesc prin perfuzii”

GALERIE FOTO (8) Bianca Rus

Bianca Rus s slăbit peste 70 de kilograme, dar se confruntă cu probleme grave de sănătate. Bianca Rus a șocat pe toată lumea după ce a slăbit peste 70 de kilograme. Vedeta și-a făcut micșorare de stomac, dacă situația pare că nu este deloc ușoară. Artista se confruntă cu grave probleme de sănătate și se hrănește cu perfuzii administrate regulat.

Bianca Rus s slăbit peste 70 de kilograme, dar se confruntă cu probleme grave de sănătate. „Mă hrănesc prin perfuzii”

Bianca Rus s slăbit peste 70 de kilograme, dar se confruntă cu probleme grave de sănătate. Artista a șocat pe toată lumea după ce a reușit să piardă peste 70 de kilograme. De la obezitate, Bianca Rus a trecut la piele și os! În vârstă de 33 de ani, artista s-a luptat mereu cu acest complex, dar în urmă câțiva ani și-a îndeplinit marele vis. Cântărețea și-a făcut micșorare de stomac, dar ceea ce trebuia să fie extrem de frumos pentru ea s-a transformat într-un adevărat chin. Acum Bianca și-a pierdut pofta de mâncare și a ajuns piele și os, fiind hrănită cu perfuzii.

Potrivit acesteia, analizele la ultimul control nu au avut rezultate bune, iar săptămânal cheamă o asistentă la ea acasă pentru a-i administra perfuzii. În acest moment, Bianca Rus cântărește 50 de kilograme, o greutate nepotrivită pentru înălțimea ei. “Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, a declarat Bianca Rus, în exclusivitate pentru Click.ro.

Bianca Rus vrea să se îngrașe

Dacă în urmă cu câțiva ani își dorea foarte multe să slăbească, acum Bianca își dorește cu ardoare să se îngrașe și să scape de probleme de sănătate dobândite din cauza micșorării de stomac. Vedeta susține că până acum nu a avut nicio problemă, dar că pe viitor va fi mai atentă la aceste detalii. „Eu trei ani am fost perfect sănătoasă. Acum am dat puțin jos, am 50 de kilograme, dar vreau să mă mai îngraș puțin. Am făcut o anemie gravă, am trecut prin perfuzii, m-am tratat etc. N-am avut nicio problemă până acum, dar pe vară am plecat pe la părinți și prin vacanțe, m-am speriat, am refuzat totul și a venit boala”, a spus Bianca Rus.

Părinții artistei au fost cei care au îndemnat-o pe artistă să-și facă un set de analize, iar în cele din urmă a descoperit că suferă de anemie. Medicii i-au prescris un tratament medicamentos, după care a trecut la perfuzii pentru că organismul a refuzat orice aliment. „Acum trebuie să țin o cură de îngrășare, încerc să mănânc și să forțez nota cât se poate, sper să dea rezultate și să nu ajung la mai rele. Mă bucur că am slăbit, mă uit în oglindă și nu mă mai recunosc, dar astea trei kilograme pe care le-am dat jos se văd și nu mi-e bine. Recomand slăbitul, dar nu așa agresiv”, a mai spus Bianca Rus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: