Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir, prima reacție după ce emisiunea sa a fost scoasă de pe post: „O să avem ce ne povesti”

Teo Trandafir, prima reacție după ce emisiunea sa a fost scoasă de pe post: „O să avem ce ne povesti”

Teo Trandafir, prima reacție după ce emisiunea sa a fost scoasă de pe post

Teo Trandafir, prima reacție după ce emisiunea sa a fost scoasă de pe post. EMisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D nu va mai apărea pe sticlă. Reprezentantii televiziunii au decis să scoată reality show-ul de pe post, pentru o perioadă, deoarece vor intra în vacanță. Teo a avut prima reacție.

Teo Trandafir, prima reacție după ce emisiunea sa a fost scoasă de pe post: „O să avem ce ne povesti”

Teo Trandafir nu va mai prezenta emisiunea la Kanal D, cel puțin pentru o perioadă. Emisiunea sa a fost scoasă din grilă, pentru o scurtă perioadă. Conducerea postului de televiziune turcesc a anunțat că emisiunea „Teo Show” intră în vacanță. Mulți au crezut că Teo Trandafir nu va mai colabora cu Kanal D, dar lucrurile au fost lămurite. Emisiunea va fi înlocuită de show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea „Casa iubirii”. Vedeta a făcut primele declarații după ce s-a anunțat că emisiunea sa a fost scoasă din grilă. În ultima ediție a emisiunii, Teo s-a jucat cu vorbele și a dat de înțeles că va lipsi o perioadă mai lungă de pe micile ecrane. Se pare că emisiunea nu mai avea aceleași cifre de audiență ca in trecut. „O să avem ce ne povesti când ne reîntâlnim, până atunci să ne dea Domnul sănătate, numai bine. Vacanță plăcută!” a spus Teo Trandafir.

Reprezentanții televiziunii au introdus în grila emisiunea Andreei Mantea. „Emisiunea “Teo Show” intră în vacanţă începând de săptămâna viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori”, arată comunicatul oficial al celor de la  Kanal D.

Începând de luni, telespectatorii vor urmări de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 15.00, emisiunea „Casa Iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea. Concurenții care își caută jumătatea și vor să se căsătorească își vor împărtăși trăirile și experiențele telespectatorilor. Sâmbătă și duminică, emisiunea va fi difuzată de la ora 16.00 și de la 19.00.

Cum și-a început Teo Trandafir cariera in televiziune

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Este un model al profesionalismului din acest domeniu pentru toate persoanele care își doresc să apară pe micile ecrane. Vedeta a declarat că televiziunea este împlinirea ei profesională și sufletească.

Viața mea, pentru mine, a fost viața mea. Nu știu dacă răspunsul trebuia să fie că a fost bine, că a fost rău, că a fost variat, că a fost diferit. Viața mea a fost toate astea. Puțini dintre cei cu care am plecat au rămas, puțini dintre cei cu care sunt vor rămâne, dar asta face pariul un pic mai interesant, însemnând că în fiecare zi te gândești să mai fii „un pic. Și iată că puținul cu puținul se face mult.O absolventă de limbi străine care nu părea că își dorește celebritatea… Îmi aduc aminte că prima emisiune a fost undeva în 94 și, pentru că nu mi-a spus nimeni să mă opresc, am vorbit fără pauză 19 minute, timp de 19 minute am ținut-o pe a mea, pentru că am o regulă în viață care a început din prima zi: „Nu te oprești până când nu auzi vocea producătorului tău spunând «Stop!»”, a spus prezentatoarea tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: