Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir revine în forță. Vedeta este gata să îi eclipseze pe toți cu noua sa apariție: ”Abia aștept să începem”

Teo Trandafir revine în forță. Vedeta este gata să îi eclipseze pe toți cu noua sa apariție: ”Abia aștept să începem”

Fanii lui Teo Trandafir au toate motivele să sară în sus de bucurie, deoarece îndrăgita prezentatoare TV se întoarce cu forțe proaspete în atenția publicului românesc. După ce a fost concediată de la Kanal D, unde a activat timp de mai bine de un deceniu, Teo Trandafir renaște ca Pasărea Phoenix, iar întoarcerea ei în lumina reflectoarelor este pe cale să cucerească din nou inimile telespectatorilor.

După ce a fost dată afară de la Kanal D, Teo Trandafir a trebuit să facă față unei perioade de incertitudine în cariera sa. Cu toate acestea, ca adevărată luptătoare, ea nu a renunțat și a reușit să se reîntoarcă în lumea media într-un mod spectaculos.

Teo Trandafir revine

Începând cu data de 18 septembrie, o putem asculta pe Teo Trandafir la emisiunea „Bară la Bară” de la Radio Impuls, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 16:00 și 19:00. Acestă revenire promite să fie plină de dialoguri savuroase și momente de neuitat.

Teo Trandafir nu va fi singură în această nouă aventură radiofonică. Ea va fi însoțită de Mihai Hînda, un bun prieten al său, care promite să aducă multe surprize pentru ascultătorii emisiunii. Cu o experiență de 10 ani în radio, Mihai Hînda este entuziasmat de această colaborare și consideră că este una dintre cele mai frumoase experiențe din cariera sa.

„Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru ca sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă. Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a declarat Teo Trandafir, potrivit Unica.ro.

Teo Trandafir s-a bucurat de concediu

După concedierea sa de la Kanal D, Teo Trandafir a decis să se retragă într-o locație de vis pentru a-și regăsi echilibrul și pentru a se bucura de puțină liniște după ani de muncă intensă. Acest refugiu pitoresc a fost la Colibița, celebrul sat din județul Bistrița Năsăud, unde Teo a fost cazată într-unul dintre resorturile de lux disponibile în zonă.

Unul dintre patronii locației a făcut publică prezența lui Teo Trandafir și s-a declarat mândru că o personalitate atât de apreciată a ales să se cazeze acolo. Acesta este doar unul dintre exemplele care demonstrează cât de multă apreciere și susținere primește Teo din partea fanilor săi.

Concedierea de la Kanal D a fost o schimbare radicală în cariera lui Teo Trandafir și în viața sa profesională. Emisiunea „Teo Show”, pe care a moderat-o timp de un deceniu, a ajuns la final la sfârșitul lunii august, iar conducerea postului a decis să concedieze întreaga echipă care a lucrat la acest proiect, inclusiv pe Teo Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: