Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir se vaccinează împotriva coronavirusului. „O să declanșez o mică isterie”

Teo Trandafir se vaccinează împotriva coronavirusului. „O să declanșez o mică isterie”

GALERIE FOTO (6) Teo Trandafir se vaccinează împotriva coronavirusului

Teo Trandafir se vaccinează împotriva coronavirusului. Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România, și de multe ori aceasta nu ezită să-și exprime opinia. Ei bine, vedeta a declarat că este decisă să se vaccineze împotriva noului coronavirus, chiar dacă este conștientă că multă lume o va critica pentru decizia luată.

Teo Trandafir se vaccinează împotriva coronavirusului. „O să declanșez o mică isterie”

Teo Trandafir se vaccinează împotriva coronavirusului. Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, fiind de mulți ani în trusturile celor mai importante televiziuni din lume. Ei bine, vedeta a decis să-și șocheze publicul, menționând că a luat o decizie importantă. Teo Trandafir se vaccinează împotriva coronavirusului. Prezentatoarea de la Kanal D a menționat că se va vaccina împotriva noului virus. In cadrul unui interviu, Teo a vorbit despre planurile pe care le are pentru 2021, iar pe lista sa de dorințe există și faptul că vrea să se vaccineze anti-COVID19. Mai mult, prezentatoarea a declarat că s-a vaccinat mereu și că doar așa se simte protejată. Cu toate că știe că va declanșa o adevărată isterie în rândul oamenilor, vedeta este dispusă să facă acest pas.”O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal„, a declarat Teo Trandafir.

De asemenea, Teo a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica sa, Maia. Conform acesteia, cele două au o relație specială și extrem de apropiată, iar de cele mai multe ori,tânăra apelează la sfaturile mamei sale. „Relația mea cu Maia este una foarte cool. În momentul în care are nevoie de un sfat vine la mine, dacă nu se încuie la ea în cameră și le gândește. Este un om extrem de înțelept și echilibrat. Da, i-am dat un sfat, încă de când avea trei ani, și anume că în viața asta nu trebuie să faci nimic, fără explicații și argumente. În afară de un singur lucru: să fie fericită”, a mai spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir, vecină cu Keo

Teo Trandafir și fiica sa s-au mutat în casa lor, după ce au locuit o vreme cu chirie și fără Internet. Acum, cele două sunt foarte fericite și mulțumite de noua lor casă, care este un adevărat buncăr. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că prezentatoarea tv este vecină cu artistul Keo. „Acum stăm într-o casă mai mică, dar un adevărat buncăr, avem vecinii pe care i-am dorit dintotdeauna. A fost visul meu și al lui Keo să locuim unul lângă altul și acum suntem uniți prin garaje„, a declarat vedeta. Deși nu s-au mutat de mult timp împreună, Teo, Keo și Misty au o relație extrem de apropiată. Ba chiar, Misty apelează cu încredere la Teo atunci când are nevoie de câte un ingredient pentru a face delicatese pentru familia sa.

Teo si Keo
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: