Redactia.ro
Home » Monden » Primul iubit al lui Teo Trandafir. Cum i-a despărțit regimul comunist

Primul iubit al lui Teo Trandafir. Cum i-a despărțit regimul comunist

Teo Trandafir

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Dincolo de succes și zâmbetul din fața ecranelor se ascund regrete care îi trezesc amintiri neplăcute lui Teo Trandafir: prima iubire. Mai exact, din cauza regulilor prevăzute de regimul comunist, ea și primul ei iubit s-au despărțit, fapt care i-a stârnit un sentiment de răzbunare prezentatoarei.

Primul iubit al lui Teo Trandafir. Cum i-a despărțit regimul comunist

Atunci când își amintește de primul iubit, Teo Trandafir are o urmă de regret, deoarece regimul comunist i ”l-a furat”. Un tânăr profesor american pe nume Dave i-a amplificat sentimentul de ură al prezentatoarei față de comunism, informează Viva.ro.

Relația lui Teo Trandafir cu Dave a fost întâmpinată de piedici. La acea vreme, românii care aveau relații cu străini erau în atenția Securității. Pe atunci, Teo Trandafir avea 22 ani, iar comunișii le-au spart casa și le-au luat și banii. Dave a fost nevoit să plece, în cele din urmă, iar prezentatoarea l-a privit cu mare regret din Gara de Nord.

”Aveam 22 de ani, era prima mea iubire. Bărbatul respectiv era american și era înainte de Revoluție. Ne urmăreau peste tot, ne-au spart casa. Și el a trebuit să plece, profesor universitar fiind, din gară în gară, pentru că ne luaseră și banii.

Și eu am stat în Gara de Nord din București și mi-am văzut iubirea vieții plecând. Și mi-am spus: trebuie să pun pas după pas și să ajung la florărie, de unde mi-am cumpărat creveți din aceia care se puneau în ulei. Asta e tot ce-mi amintesc! Din cauza asta eu nu am putut să iert comunismul niciodată. Pentru că mi-a luat tot ce mă definea în momentul ăla. Dave îmi lăsase tricoul de pe el, pantalonii de pe el. Eram îmbracată ca un profesor universitar american pe un peron din Gara de Nord” , a povestit Teo Trandafir despre primul ei iubit, în emisiunea ”40 de întrebări”, de la Kanal D.

Teo Trandafir a dormit cu o armă în pat

Din momentul când ”și-a văzut iubirea vieții plecând” în Gara de Nord, Teo Trandafir s-a revoltat foarte tare pe comunism. Simțea nevoie de răzbunare, de aceea dormea în pat cu o armă.

”Era normal să vreau să mă răzbun. Eram un copil, am crezut că asta e răzbunarea mea, și am dormit într-un pat cu o armă. Habar nu aveam să o folosesc’, a mai spus Teo Trandafir la ”40 de întrebări ”cu Denise Rifai.

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. În anul 1990 s-a căsătorit cu pilotul Alexandru Trandafir, dar au divorțat după șase ani de căsnicie. În anul 2011, l-a cunoscut prin intermediul Facebook-ului pe Constantin Iosef. Un an mai târziu, în 2012 s-au căsătorit. Doar șase luni a durat mariajul, iar pe 17 decembrie 2012 au divorțat. De atunci Teo Trandafir este foarte discretă atunci când vine vorba de viața sentimentală. În pofida neîmplinirii din acest punct de vedere, ea se bucură de rolul de mamă. În anul 2004 a adoptat-o pe Maia, care îi seamănă foarte mult, precum o fiică biologică. Maia și Teo Trandafir au o relație foarte apropiată. Maia are acum 16 ani și este o adolescentă foarte frumoasă.

Fiica lui Teo Trandafir, Maia, a împlinit 15 ani! Cum s-au distrat cele două în marea zi | Click mobile

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: