Redactia.ro
Home » Monden » Ce meniu special va avea Teo Trandafir pe masa de Crăciun. Cum își va petrece sărbătorile de iarnă

Ce meniu special va avea Teo Trandafir pe masa de Crăciun. Cum își va petrece sărbătorile de iarnă

Ce meserie are Teo Trandafir

Îndrăgita prezentatoare de la Kanal D, Teo Trandafir, a dezvăluit, recent, într-un interviu cum își va petrece sărbătorile de iarnă, dar și ce meniu special va avea pe masa de Crăciun. De altfel, a mărturisit și care este dorința ei pentru noul an.

Ce meniu special va avea Teo Trandafir pe masa de Crăciun

Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă și cu toții ne dorim să le petrecem cât mai frumos. La fel și faimoasa prezentatoare, Teo Trandafir, care a dezvăluit ce meniu special va avea pe masa de Crăciun și care sunt dorințele ei pentru noul an. Teo Trandafir își va face sărbătorile acasă și crede despre Crăciun că are o latură mai mult spirituală.

”Voi petrece acasă, ca toată lumea. Niciodată nu am fost fost un fan al marilor chermeze. Înainte mergeam la un hotel unde mă feream de <pofticioși>, ne bucurăm de timpul petrecut împreună, ne uitam la televizor. Crăciunul este despre altceva, nu despre tăiatul porcului și mâncăruri. Are un substrat spiritual, este o perioadă de cumpătare”, a spus prezentatoarea într-un interviu pentru Click.ro

Legat de meniul de pe masa de Crăciun, Teo Trandafir a precizat că va mânca grecește: plăcintă cu spanac, kokkinisto sau ce îi vor propune pritenii care au restaurante, care livrează.

”Voi comanda, am mulți prieteni care livrează. Este posibil ca de Crăciun să mâncăm grecește, pentru că suntem amatori de mâncare ușoară și avem un restaurant grecesc foarte bun în zonă, în care avem încredere. O să mâncăm plăcintă cu spanac (spanakopita), kokkinisto (tocană de vițel în sos de roșii) și ce ne vor mai propune cei de la restaurant”, a explicat Teo Trandafir pentru sursa menționată.

Ce-și dorește Teo Trandafir de la noul an

De altfel, Teo Trandafir a dezvăluit și ce își dorește să îi aducă Moș Crăciun, anume… putere de muncă.

”Mi-aș dori să fiu convinsă și liniștită că lucrurile vor fi bune, așa cum spune Maia mereu. Că vom avea un an în care vom munci, ceea ce înseamnă că suntem sănătoși, pe picioarele noastre și că totul este aproape bine. Vreau să pot munci”,  a mai spus Teo Trandafir în interviu.

Pentru sursa menționată anterior, prezentatoarea TV a vorbit și despre un subiect despre care s-a tot scris în ultimele zile, bărbatul din viața ei. Mulți au înțeles, în urma interviului din cadrul emisiunii jurnalistei Denise Rifai, ”40 de întrebări”, că Teo Trandafir iubește, din nou, un alt bărbat. Dar, acum Teo a clarificat acest aspect. Ea spune că s-a referit la tatăl său.

”Dacă vă uitați cu atenție la emisiunea lui Denise Rifai, ceea ce vă recomand, veți vedea că întotdeauna a existat un bărbat în viața mea, începând din momentul în care m-am născut și alături mi-a fost tata. Am fost căsătorită, am avut prieteni…”, a clarificat Teo Trandafir.

Totodată, întrebată despre cum se vede peste zece ani, Teo Trandafir a spus că își dorește să fie ”vie”

”Sper să fiu vie, pentru că la vremurile pe care le trăim este dificil să te proiectezi în timp. Chiar mă gândeam astăzi cât mai este până pe 24 decembrie, atâtea măști de schimbat, atâtea sticle de dezinfectant de golit, atâtea speranțe care se vor fi spulberat. Mă gândeam la prietenii mei care s-au îmbolnăvit și care aveau planuri, proiecte. Este o greșeală să te gândești că tu nu poți fi afectat, pentru că lovitura va fi dublă. Dacă te gândești că ești om, că nu ești invincibil, devii mai empatic și când vezi pe cineva lângă tine suferind îl înțelegi, empatizezi și îți dorești că, dacă ai fi în locul lui, să fii tratat cu respect, considerație”, a mai spus prezentatoare de televiziune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: