Redactia.ro
Home » Monden » Puțini știu asta! Ce școală a făcut Teo Trandafir și care e meseria ei de bază

Puțini știu asta! Ce școală a făcut Teo Trandafir și care e meseria ei de bază

Ce meserie are Teo Trandafir

Teo Trandafir încântă publicul de peste două decenii cu una ei dispoziție. Teo și-a început cariera în televiziunea în anul 1994. Facultatea pe care Teo a terminat-o este una surprinzătoare. Vedeta chiar a activat în domeniu câțiva ani, dar a avut și ale meserii banale în timpul facultății.

Ce școală a făcut Teo Trandafir și unde a lucrat

Cu toate că Teo Trandafir a prezentat mereu emisiuni de divertisment. Fanii s-au obișnuit să o vadă mereu veselă și plină de energie și nimeni nu o poate vedea la catedră. Meseria ei de bază este una complet diferită și anume profesoară. Vedeta a terminat Facultatea de Limbi străine pe specializarea araba – engleză. Mai mult. Ea a lucrat ca profesor suplinitor la Liceul “George Enescu” din capitală.

Teo Trandafir a trecut și prin perioade mai grele în viață. Mereu a știut că poate să își îndeplinească visurile. Nu s-a lăsat descurajată dacă o judeca cineva, iar asa a fost rețeta ei către succes.

„Este o perioadă în viaţă când fiecare trecem prin situaţii grele, iar oamenii au tendinţa să ne judece. Dacă te văd că strângi gunoaie, te judecă, crezând că toată viaţa ai făcut şi vei face asta. După o perioadă, m-am angajat la radio ca secretar – dactilograf, nu direct pe post. Am învăţat că oamenii au o perioadă a lor, niciodată să nu îi judeci după aparenţe”.

Cum și-a început Teo Trandafir cariera

Debutul în televiziune a fost în 1994. Pe vremea aecea Teo Trandafir a prezentat emisiunea “Bună dimineața, România”, la Tele 7abc, alături de Mircea Bravo. Cei doi au adunat un public mare care îi urmărea și după trei ani s-au mutat la altă televiziune, Antena 1. Acolo au prezentat împreună matinalul „Dimineața devreme”. Tot în cadrul aceluiași trust media ei mai aveau o emisiune care se difuza doar în weekend „Teo & Mircea Show”. În 2001 vedeta a schimbat din nou taberele și pentru o perioadă de 5 ani a avut propria emisiune la Pro Tv. După multe schimbări Teo Trandafir și-a găsit locul, iar din anul 2013 este la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: