Redactia.ro
Home » TV » Ce salariu primește Teo Trandafir la Kanal D. Prezentatoarea TV a spus adevărul

Ce salariu primește Teo Trandafir la Kanal D. Prezentatoarea TV a spus adevărul

Salariu Teo Trandafir

Prezentatoarea Tv Teo Trandafir activează încă din anul 1994 în televiziunea română. Mulți se întrebau ce salariu a ajuns vedeta să primească la Kanal D, fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoare Tv din România.

Vedeta a recunoscut ce salariu primește pentru că prezintă emisiunea ‘Teo Show’, de la Kanal D, alături de Bursucu.

Ce salariu primește Teo Trandafir la Kanal D?

Deși emisiunea „Teo Show” difuzată pe Kanal D este lider de audiență, prezentatoarea acesteia, Teo Trandafir nu a vorbit niciodată despre salariul pe care îl primește.

Întotdeauna, vedeta a preferat să fie rezervată în ceea ce privește salariul pe care aceasta îl câștiga oriunde lucra.

Conform buget.ro, într-un timp, se zvonea că moderatoarea câștiga aproximativ 20.000 euro pe lună.

După ce această informație a ieșit în presă, Teo a decis să spună adevărul. Potrivit declarației acesteia, salariul pe care îl primește este unul decent.

Dacă minciunile sfruntate fac legea, aşa să fie. Dacă aveţi încredere în cuvântul meu de onoare, însă, aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent, dar până la ce scriu colegii, e cale lungă, să le-ajungă. O zi minunată să avem!’, a declarat ea.

Indignată de această informație, Teo a ținut să precizeze că va rămâne în continuare discretă în ceea ce privește salariul său.

Da, am pierdut, ca toată lumea, mult din ceea ce am produs. Au fost mulți cei care și-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulțit cu 12 luni și au făcut ei socoteala cât am câștigat eu într-un an’, mai spunea ea.

Teo Trandafir a spus adevărul despre salariul pe care îl primește de la Kanal D

Totodată, vedeta a menționat că unele persoane nu ar trebuie să fie interesate de salariu ei, având în vedere că și ea are rate și o fată de întreținut.

‘Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun niște benzină, poate am niște rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulțită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greșit! Pentru că, între timp, ai făcut niște lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav’, a mai spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir are o fiică de 16 ani, Maia cu care are o relație foarte apropiată, prezentatoare fiindu-i aproape ori de câte ori are ocazia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: