Redactia.ro
Home » Monden » Cel mai greu moment din viața lui Teo Trandafir. Prezentatoarea de la Kanal D a povestit momentele cumplite prin care a trecut

Cel mai greu moment din viața lui Teo Trandafir. Prezentatoarea de la Kanal D a povestit momentele cumplite prin care a trecut

Sănătate Teo TRandafir

Teo Trandafir este cunoscută publicului român de mulți ani. Aceasta are o carieră prolifică, fiind gazda mai multor emisiuni TV. Totuși, viața ei personală nu a fost atât de fericită, pentru că vedeta a trecut prin mai multe clipe grele de-a lungul vieții.

Cel mai greu moment din întreaga viața a lui Teo Trandafir despre care prezentatoarea vorbește rar

Aceasta a avut și câteva probleme de sănătate, motiv pentru care a trebuit să se separe de fetița ei, Maya.

Nu starea precară de sănătate, ci mai mult despărțirea de fiica ei au făcut-o să sufere enorm. Teo Tradafir a povestit că cel mai crunt moment din viața ei a fost când a trebuit să se opereze și să plece din țară. Fiica ei, Maya nu a putut merge cu ea, iar această separare le-a afectat profund pe cele două.

Prezentatoarea a povestit că fetița ei a trecut cu greu peste acel moment, iar noaptea dormea cu hainele ei și cu fotografiile pe care le aveau împreună.

Despărţirea de la Viena. A fost cumplit, am trăit separat şi după întoarcerea mea lucrurile nu au mai fost ca înainte. Mi-a fost foarte greu să o conving să renunţe la obiectele mele, cu care dormea în pat. Cămaşa mea de noapte, fotografiile erau la ea sub pernă. A durat o perioada până s-a obişnuit cu ideea că nu voi mai pleca niciodată. Încet, încet a renunţat, am apelat şi la ajutorul unui psiholog. Cauzele erau dorul şi nesiguranţa.”, a explicat vedeta TV, potrivit OK Magazine. 

Teo Trandafir nu i-a ascuns niciodată fetiței sale că este adoptată

Prezentatoarea TV nu a putut deveni mamă, dar și-a dorit foarte mult să aibă un copil. De aceea, ea a decis să adopte. Fiica ei, Maya a crescut mare deja, iar relația dintre cele două este mai bună odată cu trecerea anilor. Încă de când era bebeluș, vedeta i-a explicat fetei sale că este adoptată.

I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur şi simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte”, a spus Teo Trandafir.

Maya a înțeles că este adoptată când s-a făcut mai mare, dar nu a dorit niciodată să își cunoască mama adevărată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: