Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Teo Trandafir de la Kanal D se confruntă cu primele probleme de adolescentă. Pozele vorbesc de la sine

Fiica lui Teo Trandafir de la Kanal D se confruntă cu primele probleme de adolescentă. Pozele vorbesc de la sine

GALERIE FOTO (4)

Maia este fata adolescentă a celebrei prezentatoare de televiziune Teo Trandafir. Ca orice altă tânără de vârsta ei, Maia este prezentă în mediul online, acolo unde colegii de clasă, și nu numai, nu contenesc în a-i lăsa laude. Un detaliu îi umbrește, însă, aparițiile: acneea.

Maia, fiica lui Teo Trandafir, o adolescentă în toată regula

Ajunsă la 15 ani, Maia este asemenea oricărui adolescent: curioasă, enigmatică și efervescentă. În spațiul online, fiica lui Teo Trandafir a postat o serie de fotografii, în care și-a pus în evidență frumusețea naturală. Nefiind neapărat adepta machiajului, Maia se pozează fără artificii. Așa au putut observa – cârcotașii – semnele adolescenței de pe chipul ei: acneea. Asemenea altor tineri de doar 15 ani, Maia are de-a face cu acneea. Chiar și așa, însă, adolescentei nu îi este frică să se afișeze cu aceste mici imperfecțiuni, căci, în fond, este la fel de frumoasă.

Adolescenta are un iubit? Ce spune Teo Trandafir

Că tot vorbim despre adolescență, Maia e la vârsta la care alte fete au deja un prim iubit. Atingând acest subiect, Teo Trandafir a mărturisit că este reticentă, momentan, vizavi de ideea că fiica sa are un iubit la 15 ani. Din fericire, nici Maia n-are aceste preocupări, fiind mai degrabă interesată de învățătură.

Într-o declarație acordată celor de la Libertatea, Teo Trandafir recunoștea că are o relație minunată cu fiica sa și că are încredere în alegerile sale. „Sunt convinsa ca alegerile Maiei vor fi cele corecte. Sunt convinsa ca o sa-mi placa foarte mult baiatul pe care o sa-l aduca acasa. Deocamdata, Maia are alte prioritati, dar va veni si ziua aceea”, a spus prezentatoarea TV, conform Libertatea.

Chiar dacă fiica sa e deja o adolescentă, vârstă la care mulți alți copii n-au o relație excelentă cu părinții lor, Maia și Teo Trandafir sunt extrem de apropiate. De altfel, Teo n-o uită pe mama sa în postările din mediul online. O fotografie ce le înfățișează poartă descrierea: „Ne uitam impreuna la un viitor frumos, in care vom fi la fel ca acum🍂❤️✨ @teotrandafir”, dovedind astfel relația minunată dintre ele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: