Redactia.ro
Home » TV » Ce frumoasă e fata lui Teo Trandafir! Maia are acum 16 ani (FOTO)

Ce frumoasă e fata lui Teo Trandafir! Maia are acum 16 ani (FOTO)

GALERIE FOTO (6)

Teo Trandafir a avut parte de o surpriză de proporții, chiar de ziua ei de naștere. Fiica ei a surprins-o într-un mod plăcut, chiar pe platourile emisiunii pe care vedeta o prezintă la Kanal D.

Teo Trandafir, supriză de proporții din partea fiicei sale adolescente

Prezentatoarea TV a împlinit 52 de ani, iar ziua ei de naștere nu a trecut nesărbătorită. Aceasta a avut parte numai de surprize în cadrul emisiunii pe care a moderat-o în ziua aceea specială pentru ea.

O mulțime de invitați i-au trecut pragul, pentru a-i ura toate cele bune. Aceștia au avut de îndeplinit și o provocare: fiecare invitat trebuia să o descrie pe Teo Trandafir în câteva cuvinte.

Totuși, surpriza zilei a venit din partea fiicei acesteia. Maia Trandafir a venit și ea în emisiune, iar mama ei a fost emoționată până la lacrimi.

Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are deja 16 ani

Adolescentă, în vârstă de 16 ani, și-a surprins mama cu un mesaj emoționant de ziua ei. La rândul ei, Teo Trandafir abia și-a putut stăpâni lacrimile când a văzut-o pe fiica ei.

Văzând-o complet transformată, cu haine mulate, machiată și cu părul vopsit, prezentatoarea le-a povestit telespectatorilor și invitaților săi despre momentele când Maia era doar un bebeluș, iar acum este deja aproape o femeie în toată firea.

La mulți ani, prietena și mama mea! Sper ca fiecare zi sa îți fie la fel de luminata ca zâmbetul. Te iubesc❤, a scris Maia Trandafir pe Instagram, alături de o fotografie cu Teo Trandafir.

Teo Trandafir și fiica ei, Maia au o relație frumoasă, iar acest lucru se vede de fiecare dată când cele două sunt împreună. Prezentatoarea TV a adoptat-o pe fetiță de când era doar un bebeluș, dar nu i-a ascuns niciodată fiicei sale acest lucru. Teo Trandafir i-a mărturisit fetei sale încă de când aceasta avea doi ani că este adoptată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: