Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir și-a adus aminte de primul sărut: „A fost atât de frumos”

Teo Trandafir și-a adus aminte de primul sărut: „A fost atât de frumos”

GALERIE FOTO (6) Teo Trandafir și-a adus aminte de primul sărut

Teo Trandafir și-a adus aminte de primul sărut. Vedeta TV a vorbit recent despre perioada când era adolescentă, făcând dezvăluiri incendiare. Teo și-a adus aminte primul sărut pe care l-a avut cu un băiat.

Teo Trandafir și-a adus aminte de primul sărut: „A fost atât de frumos”

Teo Trandafir și-a adus aminte de primul sărut. Prezentatoarea TV nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute moderatoare tv din România. Teo Trandafir a acceptat provocarea de a participa la „Test de vedetă”, răspunzând la întrebările incomode adresa de Sergiu Piloff. Vedeta a vorbit despre perioada când era adolescentă, aducându-și aminte de primul sărut. De asemenea, Teo a spus cu ce vedete s-ar căsători chiar mâine.

Vedeta TV a povestit cum a decurs prima întâlnire, dar și primul sărut, care trezit numeroase emoții. „Adolescența a fost cumva perioada vieții mele prolifică, pentru că am putut să dau și să primesc iubire.Mi-aduc aminte primul sărut, cam la 16 să fi fost, dacă nu cumva 15. A fost atât de frumos, atât de emoționant, atât de jenant cumva, pentru că nu știam nici eu, nici el ce facem.Eram îmbrăcată într-un palton pe care îl primise mama cadou, aveam un guler, oribil de altfel, din blană. Iubitul meu de atunci, care nu era iubitul meu, era prietenul meu, s-a apropiat de mine, mi-am dat seama că se întâmplă. Am închis ochii și s-a produs inevitabilul. Ne-am pupat efectiv ca puii și după aceea s-a lăsat liniștea aia penibilă. Mă ducea la școală în fiecare zi, învățam în același liceu și îmi ducea ghiozdanul.”, a dezvăluit Teo Trandafir, în cadrul emisiunii „Test de vedetă”.

 

Cine sunt bărbații cu care Teo Trandafir s-ar căsători

Teo Trandafir nu s-a ascuns și a răspuns sincer la toate întrebările. Vedeta a spus cu cine s-ar căsători imediat, fără niciun regret. De asemenea, blondina a enumerat și bărbații celebrii cu care nu s-ar mărita niciodată. Teo a spus că s-ar căsători cu Cătălin Botezatu, Alin Pascal și Tudor Ionescu. Referitor la celebritatea cu care nu s-ar căsători niciodată, prezentatoarea de la Kanal D l-a enumerat pe Jador. „Pe Jador (n.r. nu l-ar lua niciodată de soț). Pentru că este hipermotric, e agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mie nu-mi plac oamenii care vorbesc tare. Mă sperie, mă intimidează și mă fac să dau înapoi. Sunt convinsă că Jador, în ciuda lucrurilor pe care tocmai ți le-am mărturisit, are un suflet de aur.„, a mai spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir s-a căsătorit de două ori. Prima căsnicie a avut-o în 1990, când s-a măritat cu pilotul Alexandru Trandafir. Cei doi au divorțat după șase ani de căsnicie. După despărțire, vedeta a păstrat numele de familie al bărbatului. În 2011, Teo l-a cunoscut pe Facebook pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat doar șase luni, iar pe 17 decembrie 2012, cei doi au divorțat. Iosef și-ar fi dorit să devină o persoană publică, în timp ce Teo trecea printr-o perioadă dificilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: