Redactia.ro
Home » Monden » Teodora Becali, primele imagini de când a devenit mămică

Teodora Becali, primele imagini de când a devenit mămică

GALERIE FOTO (2)

Teodora Becali, fiica latifundiarului, a fost surprinsă în parc la scurt timp după ce a devenit mămică.  

 

Teodora Becali, prima apariție după naștere

 

Teodora Becali, fiica lui George Becali, a fost surprisnă la scurt timp după naștere. Frumoasa șatenă a fost surprinsă în parc cu o bună prietenă și cu soția lui Costa Sponte. Teodora a surprins cu apariția sa, arătând impecabil după naștere. Teodora Becali și soția lui Costa Sponte sunt ca două surori și se înțeleg de minune.

Teodora Becali este topită după fiica ei, de care nu se dezlipește nicio secundă. Fiica milionarului a povestit cu prietenele ei și și-au petrecut timpul alături de cei mici.  Teodora este foarte grijulie cu cea mică, după cum arată și imaginile.

După plimbarea din parc, cele trei femei au pornit spre casă, scrie fanatik.ro.

Gigi Becali este un om împlinit din toate punctele de vedere. Milionarul se poate declara fericit după ce lunile trecute a devenit bunic. Fiica lui, Teodora, a devenit mămică. Teodora a născut o fetiță sănătoasă, care a luat 10 la naștere.

Milionarul din Pipera a dezvăluit numele ales pentru micuță: Maria! De asemenea, Gigi Becali a dezvălui că fetița a avut o greutate de 3,9 kilograme.  „A avut 3,900 kg. Eu doar va pot spune ca de azi la 8 am fost la biserica şi până când a născut am fost în emoţii şi lacrimi. Fata e sănătoasă si copilul e sănătos”, a spus milionarul în cadrul unui interviu, imediat după nașterea micuței.

Gigi Becali evită să vorbească în public despre familia sa și ține totul departe de ochii publicului.

 

Cine este soțul Teodorei Becali

 

Mihai Mincu a intrat în familia lui Becali în 2019, când s-a căsătorit cu Teodora. Gigi Becali s-a arătat încântat de alegerea Teodorei numindu-l pe Mihai drept „un băiat așa cum îmi place mie”: „E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, afirma pe atunci Gigi Becali.

 

Soțul Teodorei, Mihai Mincu, era cunoscut înainte de căsătoria cu Teodora Becali. Acesta se ocupă cu comerțul de ceai și cafea încă din 2017 și provine dintr-o familie bună. Ginerele lui Becali și-a deschis și o firmă care are ca obiect de activitate fabricarea de parfumuri și cosmetice.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: