Redactia.ro
Home » TV » Teodora de la Insula Iubirii – Cine este și cum arăta în urmă cu câțiva ani

Teodora de la Insula Iubirii – Cine este și cum arăta în urmă cu câțiva ani

GALERIE FOTO (2)

Teodora de la Insula Iubirii a atras deja publicul prin felul ei de a fi. Concurenta a venit la emisiune împreună cu iubitul său Eusebiu și toată lumea așteaptă să vadă cum va decurge relația. Va cădea unul de ei în ispită? Dar cine este, în realitatea, Teodora?

A început cel de-al cincilea sezon al reality show-ului ”Insula Iubirii”, iar printre concurenții care au venit să-și testeze dragostea este Teodora, o tânără în vârstă de 34 de ani, care formează un cuplu cu Eusebiu de mai bine de un an de zile.

Teodora de la Insula Iubirii – Cine este și cum arăta în urmă cu câțiva ani

Atentă la imaginea ei, mai ales prin prisma profesiei, ea fiind prezentatoare TV, Teodora formează, de un an de zile, un cuplu cu Eusebiu. Cei doi au mărturisit că ”iubesc cerebral”, au încredere unul în celălalt, însă au venit la ”Insula Iubirii” ca să ”vadă adevărata față a celuilalt”.

Teodora a captat atenția telespectatorilor încă din prima clipă, ea mărturisind că este prezentatoare TV la un post de televiziune local. Mai exact, tânăra de 34 de ani prezintă emisiunea ”Oameni cu STIL” și este foarte activă pe rețelele de socialziare, unde face publice imagini din emisiunea pe care o moderează.

De asemenea, pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat, ea petrece mult timp în sala de sport, unde se antrenează intens.

Cum arăta Teodora de la Insula iubrii în urmă cu câțiva ani

Este clar că tânăra acordă o mare importanță aspectului său, căci trecerea anilor nu a schimbat-o aproape deloc. Așa arăta Teodora Mocanu, de la Insula iubirii, în urmă cu 7 ani!

Cum va evolua relația dintre Teodora și Eusebiu, aflați în fiecare luni, de la ora 20:00, la ”Insula Iubirii”, pe Antena 1.

Citește și: Începe noul sezon din Insula Iubirii! Ce s-a întâmplat cu foștii concurenți

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: