Redactia.ro
Home » Monden » Teodora, reacție acidă pe Internet după finala show-ului „Insula Iubirii“. Cum arată în costum de baie

Teodora, reacție acidă pe Internet după finala show-ului „Insula Iubirii“. Cum arată în costum de baie

GALERIE FOTO (3)

Luni, 27 iunie 2022, s-a difuzat ultimul episod din reality show-ul „Insula Iubirii“. Fanii emisiunii au stat cu sufletul la gură să vadă ce se întâmplă cu cuplurile lor preferate.

Unii au ales să plece singuri, alții împreună, iar alți… cu ispita. Teodora este una dintre cele mai iubite concurente de pe insulă, însă, după difuzarea imaginilor fanii au asaltat-o cu mesaje pline de îngrijorare.

Teodora, reacție acidă pe Internet după finala show-ului „Insula Iubirii“: „Sunt foarte fericită“

Lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată după ce Teodora părea sigură că nu vrea să se împace cu Alex. Însă, planurile i s-au schimbat la scurt timp după ce au părăsit competiția. Barza le-a bătut la ușă, iar Teodora a trebuit să se gândească și la mica făptură ce lua naștere în burtica ei.

Deși nu pare că a stat prea mult pe gânduri, decizia de împăcare a venit ca un tăznet pentru fanii brunetei. La testimonialul filmat după 5 luni de la finalizarea competiției între „profunzime și prospețime“, după cum a declarat Cristina, Teodora afișa un zâmbet trist și puteai citi pe chipul ei oboseală, tristețe emoții pe care le-ar putea experimenta și din prisma faptului că este însărcinată.

Fanii au asaltat-o cu mesaje în care îi reproșau că nu pare fericită. Ba chiar mai mult, aceștia și-au exprimat opiniile și în comentarii sau pe profilele celorlalți colegi de la Insulă.

„Salvați-o pe Teo“ e unul dintre mesajele transmise pe Instagram. Reacția Teodorei nu a întârziat să apară. „Primesc mesaje încontinuu de genul se vede că nu ești fericită – Sunt foarte fericită cu deciziile pe care le-am luat!“, a exclamat Teodora adăugând la final un emoji cu îmbrățișare.

Reacția a fost adăugată în story, alături de o fotografie cu ea, făcută în oglindă, purtând un sutien de baie și o pereche de pantaloni lejeri, ridicați peste buric, lăsând să se vadă ușor forma burții de gravidă.

Teodora, poză sexy cu burtica la vedere

Teodora mai are puțin și naște. Astăzi, a făcut publică prima imagine cu ea, în costum de baie, la mare. Cu burtica la vedere, Teo a strălucit la malul mării, întărind afirmația că este fericită cu alegerile făcute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: