Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Terapia cu sfeclă împotriva leucemiei și a celulelor canceroase. Unde au fost cele mai bune rezultate

Terapia cu sfeclă împotriva leucemiei și a celulelor canceroase. Unde au fost cele mai bune rezultate

Sucul de sfeclă este unul din cele mai puternice preparate medicinale naturale, cu o tradiție lungă în folclorul internațional. Sfeclă roșie conține betaina și aminoacizi care au proprietăți anti-cancerigene naturale. În plus, această plantă are efecte anti-inflamatoare, antioxidante și detoxifiante, importante pentru tratarea cancerului și redobândirea sănătății.

Nu încercați o terapie cu suc de sfeclă roșie decât la sfatul medicului specialist, care poate stabili cea mai bună doză, și care poate monitoriza evoluția bolii și efectele tratamentului.

Gustul sucului de sfeclă nu este tolerat de toată lumea la fel, de aceea acesta poate fi combinat cu suc de mere sau cu suc de morcovi și eventual puțînă miere de albine. Bolnavii trebuie să adopte un regim alimentar preponderent vegetal, bazat pe fructe, legume, zarzavaturi, semințe, nuci, salate, sucuri proaspete și mâncăruri crude, nepreparate termic.

Terapia cu sfeclă împotriva leucemiei și a celulelor canceroase. Unde au fost cele mai bune rezultate

Cele mai bune rezultate s-au obținut acolo unde pacienții au început tratamentul cu sfeclă în faza incipientă a cancerului, crescând treptat doză de suc administrată zilnic. Cu toate acestea, într-un studiu realizat pe pacienți bolnavi de cancer în stadiu avansat și neoperabil, consumul a câte 230 ml de suc de sfeclă pe zit imp de 3-4 luni a dus la îmbunătățirea semnificativă a stării de sănătate. În plus, sistemul imunitar al acestora a devenit mult mai puternic.

Bolnavii de cancer trebuie să consume câte 500 ml de suc de sfeclă roșie pe zi, circa 2 pahare. Cel mai bun moment al zilei pentru a bea acest suc este dimineață, pe stomacul gol, sau la 1 ora după micul dejun. Alți cercetători vorbesc despre o cantitate de 900 de grame de sfeclă pe zi, consumată rasă, în salate, sau sub formă de suc.

 

Alte rețete cu sfeclă roșie

Suc de sfeclă roșie, afine și căpșuni.

Ingrediente:
1 sfecla rosie medie, coapta sau cruda
1 pumn de capsuni
1 pumn de afine
2 mere
cuburi de gheata

Mod de preparare: curata sfecla si spala restul fructelor. Taie sfecla si merele in bucati mici. Pune toate ingredientele in storcatorul de fructe sau in blender. Serveste sucul intr-un pahar inalt, cu cateva cuburi de gheata.

Salată de sfeclă roșie cu mere, feta și alune de pădure

Ingrediente:
câteva frunze de salată creată sau rucola
2 sfecle medii, coapte
3 mere
80 g feta
2 linguri de alune de pădure tocate
2 linguri de ulei de alune
2 lingurițe de oțet de zmeură
sare
piper

Mod de preparare: spală frunzele de salată și pune-le într-un bol. Curată sfeclă, spală merele și taie-le pe toate în lamele fine. Taie brânză în cuburi mici. Pune ingredientele în bol peste salată, presară alunele. Pentru sos, amestecă uleiul cu oțetul, apoi pune sare și piper după gust. Pune sosul peste salată și servește imediat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini