Redactia.ro
Home » Știri » Teroare în Galați: Un criminal recent eliberat din închisoare amenință că îi aruncă casa în aer unui vecin

Teroare în Galați: Un criminal recent eliberat din închisoare amenință că îi aruncă casa în aer unui vecin

Un tânăr și-a amenințat un vecin cu un cocktail Molotov.

Galațiul a fost scena unui incident șocant zilele trecute, când un bărbat de 21 de ani, proaspăt eliberat din închisoare, a amenințat că își va ucide vecinul și va arunca în aer casa acestuia. Evenimentele tulburătoare s-au desfășurat sub ochii unui polițist care a intervenit în încercarea de a dezamorsa situația extrem de periculoasă.

Tânărul deținut abia a ieșit din închisoare

Tânărul, care a fost condamnat în 2018 pentru o crimă comisă la o petrecere, a fost eliberat recent din închisoare, decizie care a stârnit neliniște în rândul comunității. Vecinii și cetățenii orașului se tem de posibilitatea recidivei, mai ales în lumina evenimentelor recente.

Conflictul a escaladat rapid când bărbatul, cunoscut pentru consumul de droguri, a fost provocat de un vecin. Într-un acces de furie, a amenințat explicit cu moartea și a pregătit un cocktail Molotov, având asupra sa două butelii cu potențial exploziv ridicat. Scopul său declarat a fost acela de a arunca în aer locuința vecinului, deși a reușit doar să provoace un incendiu.

Oamenii legii au intervenit în forță

Un polițist s-a aflat la fața locului și a încercat să intervină pentru a preveni o tragedie. Prezența forțelor de ordine nu l-a intimidat pe agresor, care a continuat să facă amenințări. „Nu mai pot. Mă ia capul. Du-te, mă, de aici. Îl omor”, a fost una dintre declarațiile înregistrate ale tânărului în timpul incidentului.

După momentele de tensiune maximă, agresorul a fost preluat de autorități și arestat. Acum se află sub acuzațiile de amenințare, distrugere prin incendiere, ultraj, și tulburarea liniștii și ordinii publice. Următoarele zile vor determina dacă acesta va fi trimis din nou la închisoare, unde ar putea să își continue pedeapsa într-un regim de securitate sporită.

Incidentul a lăsat o amprentă profundă asupra comunității din Galați, unde rezidenții sunt acum mai vigilenți și îngrijorați în privința siguranței personale. Discuțiile despre securitatea comunitară și măsurile de prevenire a unor astfel de incidente au devenit subiecte prioritare în agenda locală.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: