Redactia.ro
Home » Știri » Iubitul Oanei Radu are nevoie de sânge! Tânărul a fost incendiat cu un cocktail Molotov

Iubitul Oanei Radu are nevoie de sânge! Tânărul a fost incendiat cu un cocktail Molotov

GALERIE FOTO (2) Iubitul Oanei Radu are nevoie de sânge! Tânărul a fost incendiat cu un cocktail Molotov

Iubitul Oanei Radu are nevoie de sânge! Tânărul a fost incendiat cu un cocktail Molotov. Alin a fost incendiat săptămână trecută în scara blocului din Craiova de un bărbat.

Iubitul Oanei Radu a fost incendiat cu un cocktail Molotov

Alin Mihai Suflea, a fost incendiat de un bărbat în scara blocului din Craiova. Tănărul este internat la spitalul Floreasca cu arsuri pe 75% din suprafața corpului. În ziua de 13 august 2019, un bărbat cu probleme psihice a aruncat cu un cocktail Molotov și o sticlă de benzină, în mai mulți oameni aflați pe scara unui bloc. Alin și mama sa erau împreună pe scara blocului când individul a aruncat cu substanța. Iubitul cântăreței și mama sa au suferit arsuri grace în urma atacului.

Alin are nevoie de sânge

Alin si mama sa au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de urgență Craiova. Bărbatul care i-a rănit pe cei doi, a fost arestat preventiv.

Iubitul meu are nevoie de sânge ! Vă rog din inimă, oriunde în țara, indiferent de grupa sanguina, donați vă rog pentru Suflea Mihai Alin! Daca sunteți din Bucuresti, mâine dupa ora 10:00 (n) vă aștept la Spitalul de Urgență Floreasca! Va multumesc din inima!”, a scris Oana Radu pe Facebook.

Medicii au hotărât să-i amputeze un membru inferior.

Este tragic. Trăiesc cea mai grea prioadă din viaţa mea. Nu cred că va exista vreodată ceva mai greu de atât. Trăiesc o tragedie, un coşmar. Se pare că îi vor amputa un mebru inferior. Nu mă interesază, vreau doar să trăiască, să fie bine. El este la spitalul Floreasca, este îngrijit foarte bine. Când spuneţi o rugăciune, vă rog să spuneţi şi pentru el. Îmi doresc doar să-şi revină şi să vină acasă pentru că mereu m-a susţinut”, a spus Oana Radu pe contul ei de socializare.

Citeste si:Incendiu pe insula din Spania, Gran Canaria. Mii de turiști au fost evacuați

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: