Redactia.ro
Home » Stil de viață » TEST: Cartea magică a iubirii care îşi dezvăluie cum percepi dragostea

TEST: Cartea magică a iubirii care îşi dezvăluie cum percepi dragostea

TEST: Cartea magică a iubirii care îşi dezvăluie cum percepi dragostea

Studiază cu atenție și fără grabă toate cărțile și apoi alege-o pe cea care îți place cel mai mult dintre toate.

Cartea pe care o alegi va dezvălui în ce măsură eşti interesat de dragoste şi cum percepi tu iubirea.

Prima carte

Dacă ai ales prima carte, atunci însemnă că dragostea pentru tine este o noțiune mai abstractă. Pe de altă parte, banii te fac foarte fericit. Atunci când ești trist, o nouă achiziție mereu te înveselește.

Ținând cont de acest criteriu îți alegi și partenerul de viață. Nici nu concepi să legi o poveste iubire cu cineva mai puțin avut. Această strategie a ta are legătură cu faptul că ai avut o copilărie cu mai multe lipsuri.

Trebuie să ai însă grijă pentru că un partener cu bani își permite să aibă pe cine vrea alături.

A doua carte

Dacă ai ales a doua carte, atunci pentru tine iubirea nu durează atât de mult. În relația ta de cuplu, dacă ești femeie, trebuie să folosești banii bărbatului tău pentru a fi mereu frumoasă pentru el, iar dacă ești bărbat, trebuie să plătești pentru frumusețea femeii tale.

Femeilor din această categorie le va fi mai ușor pentru că ele vor avea acces complet la banii partenerului. Cu puțină inițiativă, el nici nu va ști ce se întâmplă cu veniturile lui.

A treia carte

Dacă ai ales cea de a treia carte, să știi că în cazul tău alegerea este simplă: tu mereu alegi dragostea în fața banilor. Ești fericit și dacă ai bani, dar nimic nu se compară cu ceea ce simți atunci când iubești și ești cu adevărat iubit.

Știi să fii lângă partenerul tău atunci când acesta trece printr-o criză financiară în cel mai practic mod. Ești un partener de vis și pentru ca să fii pe deplin mulțumit e nevoie să ai alături pe cineva exact ca tine.

A patra carte

Dacă ai ales a patra carte, atunci ești unul dintre cele mai rare cazuri. Eşti dispus să oferi iubrea fără nicio problemă. Vei face cele mai mari sacrificii în cel mai natural mod pentru că așa ți se va părea normal.

Așa cum e de așteptat însă, mai ales femeile vor fi foarte triste și singure pentru că partenerii lor nu se vor implica în aceeași măsură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: