Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » TEST: Câte diferențe vezi între cele două imagini? Testează-ți vederea și perspicacitatea!

TEST: Câte diferențe vezi între cele două imagini? Testează-ți vederea și perspicacitatea!

GALERIE FOTO (2)

Geniile posedă o anumită claritate a minții, ingeniozitate și înțelepciune. De asemenea, au tendința de a acorda o atenție specială detaliilor mici, aparent nesemnificative, pe care alți oameni nu reușesc să le observe.

Oamenii de știință cred că testele și ghicitoriile ne stimulează creierul și le fac să funcționeze mai bine. Este ca și cum ai merge la sală pentru creier, cu cât îl antrenezi mai mult, cu atât devine mai ascuțit. Unele dintre aceste teste sunt relativ ușoare și altele sunt puțin provocatoare, dar toate sunt cu siguranță distractive.

Testele care ne provoacă să observăm diferențele dintre 2 imagini similare ne activează puterea de concentrare la maximum și ne pun ochii și creierul la lucru. Acest lucru este combinația perfectă, deoarece antrenarea minții noastre este la fel de importantă ca exercițiile fizice. Acest test îți dă ocazia să îți antrenezi IQ-ul și puterea de concentrare.

Tot ce trebuie să faci este să te uiti cu atenție la imagine și să găsești diferențele dintre cele două fotografii. Dacă nu ai mai rezolvat teste de acest gen este posibil să ți se pară dificil să găsești toate diferențele din fotografie. Secretul este să te concentrezi și să privești cu atenție fiecare colț al imaginii. Pentru a te ajuta puțin îți vom da un indiciu și anume că numărul de diferențe pe care tu trebuie să îl găsești între cele două imagini este 7.
Dacă nici până acum nu ai reușit să găsești toate cele șapte diferențe, atunci dă scroll în josul paginii și vei găsi rezolvarea misterului.
sursa foto: brightside.me

Ce înseamnă IQ?

IQ, prescurtarea de la coeficientul de inteligență, este o măsură a capacității de raționament a unei persoane. Pe scurt, se presupune că se măsoară cât de bine cineva poate folosi informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, măsoară cât de bine oamenii pot rezolva puzzle-urile și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit și cât de repede.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: