Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » TEST: Câte găuri are tricoul din imagine? 99% dintre oameni dau răspunsul greșit

TEST: Câte găuri are tricoul din imagine? 99% dintre oameni dau răspunsul greșit

GALERIE FOTO (2)

Aceste teste sunt o metodă care promite să ajute la stimularea și întărirea minții, o tehnică creată de un campion mondial al memoriei. Este metoda Ikeda, care folosește distracția ca instrument principal pentru a ne activa memoria și a ne deschide mintea spre învățare.

Uneori ne uităm la o imagine și ceva ne atrage imediat atenția, deoarece nu este în locul unde ar trebui să fie. Alteori simțim că ceva nu este în regulă, dar nu înțelegem exact ce este și așa că trebuie să privim mai atent. Apoi observăm detalii pe care nu le-am văzut până acum și găsim din ce în ce mai multe inconsecvențe. Bine, acest lucru nu se întâmplă de obicei în viața de zi cu zi, dar se întâmplă în testul nostru cu erori ciudate, care sunt greu de detectat.

Imaginea de mai sus a dat bătăi de cap multora. Tu crezi că știi răspunsul corect? Câte găuri are tricoul din imagine? Probabil că există mai multe găuri decât crezi la prima vedere! Lăsați acele celule creierului să lucreze o vreme înainte de a decide asupra unui răspuns!

Tot ce trebuie să faci este să te uiti cu atenție la imagine și să găsești toate găurile din tricou. Dacă nu ai mai rezolvat teste de acest gen este posibil să ți se pară dificil. Secretul este să te concentrezi și să privești cu atenție fiecare colț al imaginii.

Dă scroll în josul paginii și vei găsi rezolvarea misterului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RĂSPUNSUL CORECT ESTE 8 GĂURI

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini