Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » TEST: Găsește clopoțelul ascuns în imagine! Doar 1 din 5 persoane reușesc să rezolve provocarea

TEST: Găsește clopoțelul ascuns în imagine! Doar 1 din 5 persoane reușesc să rezolve provocarea

GALERIE FOTO (2)

Există unii oameni care sunt atât de concetrați când privesc ceva, încât nimic nu le scapă atenției. Este ca și cum ar avea un radar care detectează chiar și cele mai mici detalii. Apoi sunt și alții care, ei bine, poate au nevoie de puțin mai mult timp pentru a-și antrena vederea și pentru a scoate la iveală marea putere de observație pe care o au.

Aceste teste sunt o metodă care promite să ajute la stimularea și întărirea minții, o tehnică creată de un campion mondial al memoriei. Este metoda Ikeda, care folosește distracția ca instrument principal pentru a ne activa memoria și a ne deschide mintea spre învățare.

Uneori ne uităm la o imagine și ceva ne atrage imediat atenția, deoarece nu este în locul unde ar trebui să fie. Alteori simțim că ceva nu este în regulă, dar nu înțelegem exact ce este și așa că trebuie să privim mai atent. Apoi observăm detalii pe care nu le-am văzut până acum și găsim din ce în ce mai multe inconsecvențe. Bine, acest lucru nu se întâmplă de obicei în viața de zi cu zi, dar se întâmplă în testul nostru cu erori ciudate, care sunt greu de detectat.

Rezolvarea puzzle-urilor vizuale este un exercițiu excelent pe care îl poți folosi pentru a împiedica repetarea acestui tip de situații. Antrenarea minții pentru a vedea fiecare mic detaliu este o modalitate distractivă de a îmbunătăți această abilitate în viața de zi cu zi.

În imagine este ascuns un clopoțel. Tu ai reușit să îl găsești? Într-adevăr este foarte bine ascuns, din acest motiv doar 1 din 5 oameni reușesc să îl găsească. Tot ce trebuie să faci este să te uiti cu atenție la imagine și să găsești clopoțelul. Dacă nu ai mai rezolvat teste de acest gen este posibil să ți se pară dificil. Secretul este să te concentrezi și să privești cu atenție fiecare colț al imaginii.

Dacă nici acum nu ai reușit să găsești clopoțelul din imagine, atunci dă scroll în josul paginii și vei găsi rezolvarea misterului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa foto: brightside.me

Etichete: