Redactia.ro
Home » Monden » Testamentul Savetei Bogdan. Cui și ce avere lasă în urmă: „Nu sunt săracă! Sunt chiar foarte bogată!”

Testamentul Savetei Bogdan. Cui și ce avere lasă în urmă: „Nu sunt săracă! Sunt chiar foarte bogată!”

Testamentul Savetei Bogdan. Cui și ce avere lasă în urmă: „Nu sunt săracă! Sunt chiar foarte bogată!”

Testamentul Savetei Bogdan este deja făcut, pare-se, așa că iată cui și ce avere lasă cântăreața de muzică populară în urma ei. Ce spune aceasta despre propria ei situație financiară indică faptul că a reușit să strângă o avuție destul de mare.

Testamentul Savetei Bogdan. Cui și ce avere lasă în urmă: „Nu sunt săracă! Sunt chiar foarte bogată!”

Saveta Bogdan o să-și lase averea unicului copil: Cătălina. Tot ce a strâns cântăreața de muzică populară în România o să-i revină fiicei din America. Iar moștenirea este mare.

„Am pensie bună, am casa mea, casa e achitată, am evenimente, cânt. Nu sunt săracă! Sunt chiar foarte bogată! Săracă am fost la tinerețe, când eram copil. Nici atunci nu eram săraci că aveam vaci aveam porci, aveam de toate, dar eram opt copii și era destul de greu. Poate atunci, dar nici atunci!”.

„Acuma, nu sunt! Chiar sunt bogată! Am tot ce îmi trebuie, nu îmi lipsește nimic!”, a declarat Saveta Bogdan pentru ciao.ro.

Saveta Bogdan: „Când am avut un ban, l-am pus la bancă. Și-am pus, și-am pus…”

„Am bani la bănci, toată viața am muncit”, a mai spus ea, invitată la Cristi Brancu în emisiune. „Când am avut un ban, l-am pus la bancă. Și-am pus, și-am pus. Și dreptul meu de moștenire, ce mi s-a cuvenit de la părinți, l-am pus la bancă. L-am schimbat în euro…”

„Toată lumea vorbește de mine, mereu scriu articole, că-s amărâtă, că n-am bani, că am pensie mică… Mă, fraților! Am o pensie ca orice om. Bună, destul de bună, dar eu am cântări! Sunt căutată la cântări! Pentru că mi-a dat Dumnezeu har, vocea merge!”, a mai spus ea în aceeași emisiune.

Cel mai probabil, când nu va mai putea să cânte, Saveta Bogdan o să meargă și ea în America, acolo unde are o stea pe Aleea Celebrităților, să își trăiască bătrânețea în liniște.

„Steaua asta pentru mine este ceva extraordinar! Eu sunt respectată și iubită, nu doar în țară. Am cântat la ei acolo și, fără să cunoască limba, americanii s-au prins în horă și dansau în jurul meu”, a spus ea, conform WOWBiz.

Până să se ducă din nou la americani, să se stabilească acolo, cântăreața de muzică populară mai strânge ceva bănuți. Ea are o pensie care se ridică la 1.200 de lei, dar pe lângă această sumă, se adaugă încă jumătate de la Asociația Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIM), conform Spynews. Sumele se mai adună, evident, din evenimente și spectacole.

Testamentul Savetei Bogdan. Cui și ce avere lasă în urmă: „Nu sunt săracă! Sunt chiar foarte bogată!”
Foto: Youtube/Emisiune Prima TV (captură video)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: