Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Testul ce îţi pune perspicacitatea la încercare: mută un singur băț de chibrit în 10 secunde pentru a obține egalitatea

Testul ce îţi pune perspicacitatea la încercare: mută un singur băț de chibrit în 10 secunde pentru a obține egalitatea

GALERIE FOTO (3)

Testul de inteligență de azi este extrem de simplu. Îl fac toți copiii, acasă cu bețe de chibrituri. Chiar și adulții își mai aduc aminte cum găseau provocări de acest fel, în copilărie. Și acum pot să facă același lucru.

Un test de inteligență foarte rapid care se realizează cu ajutorul bețelor de chibrit. Este foarte ușor de rezolvat pentru o minte genială.

Mută un singur băț de chibrit

Imaginea prezentată anterior prezintă o ecuație matematică aparent falsă. După cum se poate observa, 1+2-3=199, ecuația fiind alcătuită din 31 bețe de chibrituri. Prin mutarea unui singur băț poți rezolva testul.

Dacă te numeri printre persoanele care au reușit să rezolve această provocare înseamnă că ți-ai antrenat mintea să gândească rapid și strategic.

Iată rezolvarea testului!

Procesul de rezolvare a unor astfel de puzzle-uri complicate de chibrituri este de fapt destul de simplu. Tot ce trebuie să faceți este să observați cu atenție întrebarea pentru a afla care este problema.

Odată ce înțelegeți problema, veți ști ce modificări ar trebui făcute pentru a rezolva această problemă. Dacă știi ce să faci, poți rezolva cu ușurință puzzle-ul dacă continui să încerci, te vei apuca să rezolvi astfel de puzzle-uri.

Dacă nu ai reușit te îndrumăm să te mai antrenezi. Între timp, iată ce trebuia să faci:

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: