Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Testul de inteligență care a împărțit internetul în două! Vezi dacă tu reușești să rezolvi problema

Testul de inteligență care a împărțit internetul în două! Vezi dacă tu reușești să rezolvi problema

GALERIE FOTO (2)

Sunteți gata pentru o provocare intelectuală ce provine dintr-o epocă demult apusă? Un test de inteligență, creat în anul 1920, care 90% dintre adulți nu pot să îl rezolve. Vom dezvălui detaliile acestui test și provocarea pe care o reprezintă în rândurile ce urmează.

Dacă sunteți pasionați de teste de inteligență, precum cele care implică mișcarea unui băț de chibrit pentru a obține răspunsul corect, iluziile optice, ecuațiile matematice sau puzzle-urile complexe, atunci sunteți la locul potrivit.

Testul de inteligență care a împărțit internetul în două

Conform analizelor efectuate de cercetători online, aproximativ 90% dintre adulți nu reușesc să rezolve acest test de inteligență. Desigur, la prima vedere, veți descoperi că acesta pare a fi destinat copiilor. Cu toate acestea, să nu vă lăsați păcăliți de aparențe.

Testul de inteligență în discuție a fost conceput în anii 1920 de către psihologul american Grace Arthur. În acea vreme, testul era folosit pentru a evalua nivelul de inteligență al copiilor și adulților. Acest instrument de evaluare a fost în vogă între anii 1920 și 1950, fiind utilizat cu precădere de specialiștii în psihologie și psihiatrie pentru a evalua inteligența copiilor.

Totuși, testul de inteligență din anii 1920 s-a dovedit atât de dificil încât a devenit o enigmă pentru mulți, inclusiv pentru adulți. Această provocare a stârnit confuzie și nedumerire în rândul celor care au încercat să-l rezolve.

Ce reprezintă această provocare? Care este dilema pe care trebuie să o soluționezi? În ziua de astăzi, testul constă în construirea unui pătrat întreg, folosind o combinație a blocurilor disponibile în partea de jos a imaginii principale. Este vorba despre pătratele reprezentate în partea de jos a imaginii de mai jos, sub pătratul principal afișat în materialul nostru.

Rezolvarea testului de inteligență

Ați reușit să dezlegați misterul și să găsiți răspunsul la această problemă enunțată? Se dovedește a fi mult mai dificil decât pare la prima vedere, nu-i așa? Prin urmare, nu este de mirare că majoritatea adulților se simt complet nedumeriți când se confruntă cu această provocare deosebit de ingenioasă.

Pentru a vă facilita parcursul în rezolvarea acestei provocări, vă punem la dispoziție câteva întrebări care vă pot ghida în procesul de gândire. În primul rând, analizați culoarea fundalului și identificați culorile din partea de sus a imaginii. Încercați să răspundeți la aceste întrebări, deoarece vă pot aduce mai aproape de rezultatul final al problemei.

Deși nu există un răspuns corect unic la această provocare, există două variante de soluții, ambele având aceeași valoare. Ați reușit să identificați una dintre aceste soluții? Răspunsul corect la acest puzzle este unul dintre următoarele: BCFD sau BFCD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: