Redactia.ro
Home » Stil de viață » Testul pe care cel mai bogat om din lume îl dă o dată pe lună celor cinci copii ai săi

Testul pe care cel mai bogat om din lume îl dă o dată pe lună celor cinci copii ai săi

Bernard arnault

Bernard Arnault, în vârstă de 74 de ani, este în prezent cea mai bogată persoană din lume, potrivit clasamentului Bloomerg, cu o avere estimată la peste 200 de miliarde de dolari. Miliardarul francez a petrecut decenii pregătindu-şi copiii pentru a conduce LVMH.

Conglomeratul său de lux valorează 480 de miliarde de dolari, așa că nu-i de mirare că Arnault vrea să știe din timp pe mâinile cui va cădea, după moartea sa.

Bernard Arnault își pregătește copiii pentru a prelua LVMH

Compania sa de bunuri de lux LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton se întinde pe tot globul și deţine în portofoliu 75 de branduri printre care Louis Vuitton, Dior, Tiffany’s sau Moët.

O dată pe lună, Bernard Arnault îşi adună copiii la prânz în interiorul unei săli de mese private de la sediul central al LVMH. Masa durează circa o oră și jumătate, notează The Wall Street Journal. După ce le citește cu voce tare subiecte de discuţie pe care le-a pregătit pe iPad-ul său, Arnault face apoi un tur de masă, cerând sfatul fiecăruia dintre cei cinci copii adulţi ai săi.

Va cere o opinie despre anumiţi manageri din cadrul companiei sau îi va întreba dacă este timpul pentru o schimbare la unul dintre nenumăratele branduri ale LVMH, care acoperă domenii vaste, de la podgoriile de şampanie din Franţa până la atelierele de confecţionare a genţilor din Italia şi Texas.

Cine sunt cei cinci copii ai miliardarului

Delphine Arnault, în vârstă de 48 de ani, este cel mai mare copil al francezului și director executiv al Christian Dior, al doilea brand ca mărime din cadrul grupului. Fratele ei, Antoine Arnault, în vârstă de 45 de ani, a devenit directorul general al companiei listate la bursă care deţine participaţia familiei în LVMH.

Urmează Alexandre Arnault, în vârstă de 30 de ani, care este vicepreşedintele executiv al Tiffany & Co., Frédéric Arnault, în vârstă de 28 de ani, care conduce brandul de ceasuri Tag Heuer, și Jean Arnault, în vârstă de 24 de ani, director de marketing şi dezvoltare la divizia de ceasuri a Louis Vuitton.

Așadar, toți cei cinci copii dețin funcți cheie în cadrului grupului LVMH și au fost pregătiți din timp chiar de tatăl lor pentru a prelua imperiul de lux. Arnault i-a învăţat personal matematică în copilărie şi i-a luat cu el în călătoriile de afaceri şi la negocieri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: