Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose pune punctul pe „i”. Ce s-a întâmplat de fapt între ea și Anghel Damian, după vacanța în Thailanda

Theo Rose pune punctul pe „i”. Ce s-a întâmplat de fapt între ea și Anghel Damian, după vacanța în Thailanda

anghel damian si theo rose

Theo Rose și Anghel Damian s-au bucurat de o vacanță de vis în Thailanda, după terminarea filmărilor pentru serialul „Clanul”. Cei doi amorezi nu au plecat singuri pe meleaguri străine, ci împreună cu sora lui Theo Rose și prietena sa, stilista Lucy Faur.

Artista de 25 de ani și regizorul în vârstă de 31 de ani au reușit să se bucure din plin de escapada lor și chiar au postat câteva fotografii pe rețelele de socializare.

Theo Rose și Anghel Damian, escapadă în Thailanda

Theo Rose are numai cuvinte de laudă la adresa lui Anghel Damian, cel cu care se iubește de câteva luni. Însă e total dezamăgită de reacțiile publicului după aflarea veștii că cei doi formează un cuplu.

Antrenoarea de la „Vocea României” mărturisește că a fost afectată de tot ce s-a întâmplat după ce presa a publicat imagini cu ei doi și a încercat s-o scoată vinovată pe ea pentru despărțirea de fostul iubit Alex Leonte. Ba mai mult, a fost acuzată că i-a distrus și relația lui Anghel Damian cu Lia Bugnar.

Theo Rose, afectată de reacțiile din online

Ei bine, vacanța în Thailanda i-a permis să se calmeze și să reflecte asupra unui fapt: de ce are impresia că i se întâmplă ei toate lucrurile negative.

„Da, mă, dar nu a fost numai aia, au mai fost niște chestii care s-au întâmplat și de care nici voi nu știți. S-au întâmplat în jurul chestiei ăsteia niște lucruri care m-au și durut, în afară de reacțiile de care mi-am dat seama din momentul în care a apărut articolul.

Am știut că o să mă lovesc de reacțiile alea, n-a mai fost o surpriză. Important e că adevărul a fost la mine, eu l-am spus, cine a vrut să mă creadă, m-a crezut. Cine nu, oricum a crezut ce a vrut! Și până la urmă și cine nu mă place, mă iubește!”, a declarat ea pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: