Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, schimbare radicală de look. Reacția neașteptată a artistei după ce și-a tuns părul

Theo Rose, schimbare radicală de look. Reacția neașteptată a artistei după ce și-a tuns părul

GALERIE FOTO (5) Theo rose s a tuns

Cu toții o știm pe Theo Rose, mai ales felul ei spontan de a fi. Decizia recentă, însă, a luat-o prin suprindere și pe ea. Deși își iubea enorm părul lung și a explicat în nenumărate rânduri că nu se va tunde, iată că a venit și vremea în care a făcut acest lucru, însă cu lacrimi în ochi.

Decizia a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales în momentul în care artista s-a filmat cu lacrimi în ochi pe rețelele de socializare.

Reacția artistei când a văzut ce păr scurt are

Cunoscută drept artista cu cea mai bogată podoapă capilară și extrem de sănătoasă, cântăreața a declarant de multe ori că nu are de gând să se tundă sau să se vopsească. De data aceasta, Theo Rose a menționat că un proiect a făcut-o să recurgă la această schimbare.

Artista a fost la un salon de înfrumusețare, unde și-a tuns mai bine din jumătate din lungimea părului. Atunci când s-a ridicat de pe scaun a avut un șoc. Ulterior s-a postat plângând pe pagina sa de Instagram. De asemenea, după cum bine ne-a obișnuit, a postat și un video în care făcea haz de necaz.

„Caută pe cineva care să plângă după tine cum plâng eu după părul meu!”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose ”și-a luat rămas bun” de la părul ei

Decizia a fost una destul de grea pentru Theo Rose. Înainte de a-și tunde părul, artista a avut un moment în care și-a luat „rămas-bun” de la părul ei.

Cu lacrimi în ochi, din nou, îndrăgita cântăreață a povestit că până acum nimeni și numic nu o putea convinge să recurgă la un astfel de gest. Se pare că acest proiect a fost punctul culminant. Mai mult, e un semn că îi așteaptă o supriză uriașă pe fanii artistei.

„Ieri, stăteam în duș și mă uitam la părul meu când îl spălam și i-am zis: ‘Părul meu eu te iubesc și îți mulțumeasc foarte mult pentru că ai rămas cu mine mereu și nu mi-ai căzut din cap și ai rămas sănătos. Eu te iubesc pe tine, eu nu te las, eu iți multumesc, să știi că o să te las să cresti.’ Și acum imi vine să plâng, băi băiete ce înseamnă părul lung o viață.”, le-a povestit Theo Rose fanilor din mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: