Redactia.ro
Home » Știri » Ți-e dor de Ionică din ”Liceenii”? Cum arată acum și ce s-a ales de el?

Ți-e dor de Ionică din ”Liceenii”? Cum arată acum și ce s-a ales de el?

GALERIE FOTO (3)

Mihai Constantin este cunoscut de o țară întreagă drept jovialul Ionică. Mereu pus pe șotii și cu glumele la el, personajul jucat în ”Liceenii” i-a adus faima și iubirea publicului actorului Mihai Constantin. Astăzi, el a ajuns la 54 de ani și-l vedem rar pe micile ecrane. Însă, are o scuză: îi face loc fiului lui.

Totuși, Mihai Constantin n-are niciun regret. E mândru de ce a construit, dar și de cei doi copii ai lui: Maria și Matei. Juniorii par să fi prins și ei microbul teatrului și-al filmului, căci sunt tot mai atrași de lumea cinematografică. Îl însoțesc pe tatăl lor la tot soiul de evenimente din industrie și speră, la rândul lor, la o carieră în actorie.

Băiatul, Matei Constantin, deja a făcut un pas mare către visul lui. Anul trecut, Matei a fost admis la secția Actorie a Facultății de Teatru din București. Vorbind despre pasiunea sa, Matei declara: ”Mi-a intrat microbul acesta în sânge. Am simțit nevoia să fac ceva și să arăt oarecum lumii, publicului, care momentan este unul restrâns, ce fac. Și chiar a început să-mi placă! Am vrut să mă fac medic, fotbalist, dar uite că treaba asta îmi aduce numai bucurii. Pentru mine este extraordinar”, declara pentru Libertatea, acum un an.

Matei mărturisea că nu are de gând să se folosească de renumele tatălui lui și că vrea să-și construiască o carieră pe forțele proprii. „Nu o să mă las niciodată să fiu în umbra tatălui meu, a bunicului meu. O să încerc să fiu Matei, pentru că până acum am fost băiatul lui Mihai, nepotul lui George… E Matei Constantin, e numai asta. Pentru mine e ca un premiu, dacă voi avea vreodată cariera asta”, spunea Matei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini