Redactia.ro
Home » Monden » Ți-l mai aduci aminte pe Adrian Petrache, finalistul X Factor? Ce s-a ales de nepotul lui Florin Salam după participarea la emisiune

Ți-l mai aduci aminte pe Adrian Petrache, finalistul X Factor? Ce s-a ales de nepotul lui Florin Salam după participarea la emisiune

Drama lui Adrian Petrache

Adrian Petrache este un elev model și s-a remarcat nu doar prin rezultatele la învățătură, ci și prin talentul de care a dat dovadă pe parcursul emisiunii X Factor 2020. Tânărul a ajuns până în finală, dar nu a reușit să ia și marele premiu. Acum, la câteva luni de la terminarea emisiunii, a acordat un interviu prin care și-a pus fanii la curent cu noutățile din viața sa.

Ce s-a ales de nepotul lui Florin Salam după participarea la emisiune

Adrian Petrache are un talent aparte, moștenit din familie se pare. Unchiul său, Florin Salam este foarte mândru de el și l-a susținut în tot ceea ce a vrut să facă Adrian Petrache pe plan profesional. Tânărul și-a lansat recent o melodie. El a fost invitat de curând în cadrul unei emisiuni televizate unde a vorbit despre proiectele pe care urmează să le ducă la bun sfârșit și despre un lucru emoționant care i-a întâmplat. Adrian Petrache și-a asigurat fanii că vor mai urma piese care speră să devină hituri, dar le-a povestit și despre faptul că a găsit chitara unchiului străbunicului său.

Am găsit chitara străunchiului meu. A unchiului bunicului meu. E din anii 70. M-am bucurat rău de tot. Cred că e bulgărească sau românească. Sunt foarte entuziasmați ai mei că mă văd la televizor. Vor mai urma piese noi, pentru mine cea mai mare bucurie și relaxare este cântatul.„, a povestit Adria Petrache.

Adrian Petrache are planuri mari pe partea de carieră. Acesta a dezvăluit faptul că marele său vis este să ajungă în „țara tuturor posibilităților”. Artistul își dorește s ajungă cât mai curând în Statele Unite ale Americii și spune el că poate va avea norocul să și cânte acolo. Până atunci el va muncii la cariera sa și își pune speranțele în Dumnezeu că totul va fi bine și dorințele i se vor indeplini.

Dumnezeu îți oferă o cale chiar mai bună, la care nu te gândeai. Dacă nu ți se îndeplinește vreodată vreo dorință, nu fi dezamăgit, pentru că poate ți se pregătește ceva mult mai bun, la care nici nu te aștepți. Îmi doresc foarte mult să ajung în America. Dacă îmi ajută bunul Dumnezeu să și cânt acolo ar fi fantastic. Nu știu ce să zic, dar mi-aș dori. Poate faceți voi o chemare.„, a mai adăugat Adrian Petrache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: