Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai aduci aminte pe Bianca Pop? Acum ceva timp declara că nu iese din casă fără 1000 de euro în geantă. Iată ce face acum

Ți-o mai aduci aminte pe Bianca Pop? Acum ceva timp declara că nu iese din casă fără 1000 de euro în geantă. Iată ce face acum

Ți-o mai amintești pe Bianca Pop? Fosta ispită de la Insula Iubirii a devenit virală acum doi ani când a declarat într-un interviu că ea nu iese din casă fără o mie de euro bani cash. De mai bine de un an a dispărut din online. Iată ce face acum.

Cu ce se mai ocupă Bianca Pop

În ultima perioadă Bianca Pop a revenit pe rețelele sociale unde a vorbit cu internauții despre noutățile din viața ei, dar a făcut și câteva declarații presei. Fosta ispită de la Insula Iubirii a spus care este motivul pentru care a luat pauză o perioadă de la aparițiile publice. Bianca Pop a mărturisit că a avut nevoie de liniște în viața ei o perioadă și din această cauză a lipsit de pe micile ecrane și din online.

Nu stau în chirie! Aș dori să terminați cu aceste minciuni! Dacă nu mi-am dorit să apar și am refuzat să fac acest lucru nu înseamnă că am dispărut.A fost decizia mea să lipsesc de la TV. Aveam nevoie de liniște.„, a spus Bianca Pop.

Bianca Pop a povestit că s-a retras în Bihor, în localitatea Marghita unde locuiește împreună cu mama sa. Vedeta a mai spus că a renunțat la consumul de acool, fiindcă înainte de a dispărea din online bruneta era aprope dependentă de acest viciu. NU de puține ori s-a filmat live în timp ce era într-o stare avansată de ebrietate. Bianca Pop a mărturisit că a ajuns să-și piardă actele și cardurile în serile tumultoase când consuma băuturi alcoolice.

Am decis să stau departe o vreme. Nici nu mai beau, gata, m-am liniștit. Sunt acasă, la mama. La Marghita, în Bihor. Nu mai aveam acte, le pierduse, nu mai aveam carduri, le-am pierdut și pe alea. Dar acum sunt cuminte, m-am retras.„, a mărturisit Bianca Pop.

Există vreun bărbat in viața Biancăi Pop?

În trecut, focoasa brunetă s-a afișat la brațul mai multor bărbați înstăriți cu nume sonore. Unii din ei făceau parte chiar din lumea interlopă a Capitalei, iar alții aveau nume grele în lumea afacerilor. De doi ani vedeta nu s-a mai afișat cu niciun mascul feroce cum ne-a obișnuit și a explicat si de ce.

Bianca Pop a mai dezvăluit faptul că nu e niciun bărbat în viața ei momentan. Ea a precizat că nu simte nevoia de un iubit în acest moment al vieții și că dacă își va dori, cu siguranță va fi unul cu totul și cu totul special care să aibă ochi doar pentru ea.

Nu, nu am niciun iubit, nici nu îmi trebuie acum, vreau un bărbat serios. Nu e vorba că nu mă tot caută unii sau alții, dar eu vreau un bărbat care să mă caute doar pe mine, nu pe toate din listă.„, a mai povestit Bianca Pop.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: