Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai aduci aminte pe Mari de la Schimb de mame? Își vinde fecioria! A refuzat 130.000 de euro

Ți-o mai aduci aminte pe Mari de la Schimb de mame? Își vinde fecioria! A refuzat 130.000 de euro

Ultimele zile au fost marcate de un subiect care a captat atenția întregii țări: Mari Cocheta și povestea ei despre redevinerea virginității la vârsta de 49 de ani. Această declarație neobișnuită a stârnit interesul și curiozitatea publicului, generând milioane de vizualizări și reacții pe social media.

Controverse și întrebări

Reacțiile au fost diverse și intense. Mulți au fost intrigați și uimiți de ideea că o femeie la vârsta maturității ar putea recăpăta statusul de virgină printr-o intervenție chirurgicală. În plus, suma considerabilă cerută pentru această „a doua dezvirginare” a stârnit întrebări și discuții aprinse în rândul publicului. Ea susține că „îmbunătățirea” a costat-o 35.000 de euro.

Însă, declarațiile Marii Cocheta nu au rămas fără ecou. Mai mulți bărbați au luat în serios propunerea și au început să liciteze pe social media pentru o întâlnire cu ea. Ofertele au variat considerabil, unii oferind sume generoase de bani pentru această oportunitate unică.

Strategia femeii

În ciuda controversei și a reacțiilor contradictorii, Mari Cocheta pare hotărâtă să profite la maximum de atenția pe care o primește. Într-o strategie care amintește de fluctuațiile pieței criptomonedelor, ea a decis să aștepte și să vadă cum evoluează situația înainte de a lua o decizie finală.

Chiar acum am o intervenție, am și copcile netrase. Miercuri am făcut două săptămâni de când am făcut o intervenție chirurgicală. M-am făcut fată mare, sunt din nou domnișoară. Am 49 de ani, dar sunt domnișoară, sunt fată mare din nou, am copcile netrase. Începe domnul doctor să îmi tragă câte două copci, sunt foarte multe copci, că să fii domnișoară te taie foarte mult, ca să fii strâmtă din nou. Așa m-am și gândit. Să mă fac virgină și să-mi vând virginitatea pe 100.000 €. Nu e foarte mult 100.000 €!„, a declarat Mari Cocheta pentru cancan.ro.

sursă foto : cancan.ro

Ce condiții trebuie să îndeplinească pretendenții

Mari Cocheta a fost întrebată cum ar trebui să arate băiatul sau bărbatul care îi va lua fecioria.

Sinceră să fiu, nu îmi mai trebuie să fie frumos, că e soțul meu frumos. Oricum, o fac cu ochii închiși, doar să meargă suta de mii de euro. Mi-aș dori să nu se lărgească de prima dată. Prima să fie pe măsură mai micuță, ca să-l mai fentez pe unul și a doua oară, cu una mai mare, așa am gândit-o eu.„, a spus Mari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: