Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai aduci aminte pe Nikita? Vedeta este amenințată cu moartea și se întoarce de urgență în România

Ți-o mai aduci aminte pe Nikita? Vedeta este amenințată cu moartea și se întoarce de urgență în România

La începutul anilor 2000, Mihaela Ispas, cunoscută de publicul larg drept Nikita, era prezentă zilnic la emisiunile târzii din noapte unde făcea show. De câțiva ani, vedeta a plecat peste hotare, mai precis în Spania, pentru a-și crește liniștită copiii și pentru a le oferi un trai mai bun.

Nikita a primit amenințări din partea fostului concubin

Nikita, în vârstă de 47 de ani, primește amenințări cu moartea chiar din partea fostului ei concubin, Cristian Doban. Vedeta susține că acesta îi trimite mesaje de amenințare de pe conturi false și că i-a spus chiar că o ba ucide.

Nikita și-a luat inima în dinți și a declarat că va veni în România pentru a rezolva această situație care nu-i dă pace. Ea a mai povestit că toate discuțiile contradictorii pe care le are cu fostul concubin sunt din cauza pensiei alimentare pentru fetița pe care o are cu el.

Când a aflat că are de dat bani pentru copil, mi-a trimis mai multe mesaje de amenințare. A afirmat că mă va omorî, ca să nu plătească nimic. Mesajele au fost trimise de pe mai multe conturi, însă rezultă clar că el este, fiindcă se referă la pensia alimentară. (…) Voi veni în România, ca să depun plângere penală împotriva lui.„, a declarat Nikita.

Nikita a mai spus că de când a câștigat la Loto preferă să nu aibă prea mulți prieteni și să se focuseze pe familie și pe creșterea copiilor ei. Ea este o mamă devotată și a spus că singură s-a chinuit să își crească puii și să-i educe cum a știut mai bine.

Singură mi-am crescut puii, fără ca nimeni să mă ajute vreodată. Familia nu există pentru mine. După ce am câştigat la Loto, stau mai departe de lume, prietenii nu există, am doar cunoştinţe. Iubesc mult copiii, animalele, oamenii simplu, dar cel mai mult pe Dumnezeu. De când s-au născut copiii i-am crescut singură, nu i-am abandonat. Taţii lor cereau să fac avort. Eu nu am vrut. Îngeraşii mei scumpi, peste tot unde merg, oamenii îi îndrăgesc. Le-am crescut fără ajutorul nimănui, doar cu Dumnezeu în inimă.„, a mai povestit Nikita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: