Redactia.ro
Home » Monden » Celebra Nikita este în culmea fericirii! A câștigat procesul împotriva tatălui uneia dintre fiicele sale

Celebra Nikita este în culmea fericirii! A câștigat procesul împotriva tatălui uneia dintre fiicele sale

GALERIE FOTO (2) Celebra Nikita este în culmea fericirii! A câștigat procesul împotriva tatălui uneia dintre fiicele sale

Celebra Nikita este în culmea fericirii după ce a judecătorii i-au dat câștig de cauză în procesul intentat împotriva fostului partener. După ce s-a luptat prin tribunale pentru una dintre fiicele ei, aceasta a reușit să câștige custodia exclusivă a fiicei sale Cristiana.

Celebra Nikita a câștigat procesul împotriva tatălui uneia dintre fiicele sale

Nikita este una dintre cele mai cunoscute figuri din showbizul românesc, fiind recunoscută pentru aparițiile sale uluitoare de la televizor, în urmă cu câțiva ani. Deși îcariera ei începuse să prindă formă aici, tânăra a decis să se multe în altă țară pentru a-și încerca norocul și acolo.

Viața Nikitei nu a fost deloc una ușoară după plecarea din România, însă acum a ajuns să merite tot efortul depus, fiindă lucrurile se așează foarte bine pentru cea care a fost numită ”fată rea de cartier”. Deși a trecut și prin clipe grele din cauza relațiilor dezamăgitoare pe care le-a avut cu tații celor două fetițe ale sale, în cele din urmă poate răsufla liniștită.

Drumul vedetei s-a schimbat radical odată cu decizia de a părăsi țara natală și de a se muta în Spania. Acolo, vedeta a luat totul de la zero. Deși nu i-a fost ușor, credința în Dumnezeu și dragostea pentru cele două fetițe, Cristiana și Vanessa, în vârstă de 12, respectiv 6 ani, au făcut-o să meargă mereu înainte.

Celebra Nikita este în culmea fericirii! A câștigat procesul împotriva tatălui uneia dintre fiicele sale

Nikita s-a luptat mult timp prin tribunalele din Spania cu tatăl uneia dintre fiicele sale pentru custodia celei mici. Deși nu i-a fost ușor, tânăra a reușit să-și împlinească visul, iar zilele trecute judecătorii i-au dat câștig de cauză. Astfel că, Nikita va avea custodie exclusivă a fiicei sale, Cristiana, decizia fiind definitivă.

În plus, potrivit informațiilor obținute de spynews.ro, fostul partener nu doar că a fost decăzut din drepturile părintești, dar este obligat să plătească suma de 300 de euro lunar pe o perioadă de șase ani.

”Sunt cea mai fericită mamă din lume. Este meritul meu. Să am custodia copiilor mei pentru totdeauna este o minune. Sunt fericită că toată viața fetele mele vor fi lângă mine și eu voi încerca să nu le lipsească nimic. Suntem fericite aici în Spania, nu ne lipsește nimic, ne distrăm, muncim, călătorim. Nu ne intersează nimic din trecut, ci doar viitorul pentru că este cel mai important pentru noi. Vreau ca fetițele mele să crească mari, frumoase și sănătoase.

Mi-am dat și viața pentru copilelele mele, pentru ca ele să fie fericite și împlinite și să nu cunoască niciodată durerea. Vreau să știe că mama le va iubi necondiționat. Chiar dacă tații lor nu au stat lângă ele, Daniel le iubește mult, mai mult chiar decât tații lor, iar ele îl iubesc pe el”, a spus Nikita.

Nikita a primit cel mai de preț lucru de la Dumnezeu

Nikita a declarat că decizia dată de instanță este pentru ea o minune. Aceasta spune că este mai împlinită ca niciodată alături de micuțele ei, cărora încearcă să le ofere tot ce poate ea mai bun.

Mai mult, Nikita consideră că decizia judecătorilor reprezintă pentru ea cel mai mare dar primit de la Dumnezeu, căruia, de altfel, îi este recunoscătoare pentru tot ajutorul oferit în viață.

”Nu e o problemă lipsa iubirii venită din partea taților, pentru că noi avem iubire de la Dumnezeu, căruia îi mulțumim din tot sufletul nostru, face minuni în viața noastră. Eu prea am suferit în copilărie și merit și eu. Cred că acesta este cel mai mare cadou pe care l-am primit de la Dumnezeu”, a spus Nikita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: