Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ți se face pielea de găină! Ce a găsit o tânără pe capota mașinii sale după ce a fost urmărită de un necunoscut

Ți se face pielea de găină! Ce a găsit o tânără pe capota mașinii sale după ce a fost urmărită de un necunoscut

O femeie a emis un avertisment înfricoșător altor șoferi după ce un necunoscut a folosit „tactici de răpire” asupra ei. Tânăra , pe numele ei Haley West, din Statele Unite, a povestit calvarul din afara unui centru comercial. Ți se face pielea de găină când auzi prin ce a trecut.

Povestea sticlei de apă pe capota mașinii. Ce simbolizează

Haley West a spus că se îndreaptă spre mașina ei cu cumpărăturile când un bărbat a strigat-o. El a strigat-o să o întrebe cum se cheamă și a urmat-o până la mașina ei înainte de a pretinde că este a lui. Haley West a spus că, în loc să se urce în mașină, a trecut peste drum să caute ajutor. Când a văzut că parcarea este liberă și bărbatul a plecat, s-a întors la mașină și a intrat înăuntru. Atunci a observat o sticlă de apă pe capotă.

Efectiv acum am pielea de găină, mi s-a întâmplat cel mai ciudat lucru. Am ieşit de la Fresh Thyme şi m-am îndreptat către maşina mea, aflată acolo în parcare. Am văzut un tip care mergea cam aproape de mine, se apropia tot mai mult şi mă tot întreba cum mă cheamă.

L-am ignorat complet şi am continuat să merg, însă şi el a continuat să mă urmărească. S-a îndreptat spre maşina mea, dar nu am reacţionat, pentru a nu-şi da seama că este a mea, deşi cred că ştia deja acest lucru. Când m-am întors la maşină, pe capotă era o sticlă cu apă. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. E foarte important să fii atentă, mai ales dacă eşti femeie.”, a povestit Haley West pe tiktok.

Este gestul bărbatului un semn de pericol? Ce spune o internaută

Clipul a devenit viral foarte rapid și multă lumea a venit cu explicații privind gestul bărbatului și sticla de apă lăsată pe mașinăă. Unele femei au afirmat că și ele au pățit același lucru, să fie abordate în parcare și presupusul potențial răpitor să le lase o sticlă de apă pe mașină.

Haley a fost urmărită de un bărbat, iar după ce s-a întors la maşina ei, a găsit o sticlă cu apă pe capotă. Aceasta este o tactică folosită de traficanţi şi răpitori, pentru a vă face să ieşiţi din vehicul şi să reacţionaţi, să luaţi sticlă cu apă aflată acolo.

Dacă ţi se întâmplă să găseşti o sticlă cu apă pe capota maşinii tale, atunci când te întorci la ea, nu te grăbi să o iei, ci arunc-o de pe capotă. Mai mult, dacă simţi că te urmăreşte cineva şi te simţi ameninţat, nu te grăbi să conduci spre casă, ci mergi într-o altă direcţie, la o secţie de Poliţie sau la un service auto pentru a-ţi verifica maşina, că nu cumva să îţi fi pus cineva un GPS cu ajutorul căruia să te urmărească.

Dispozitivele GPS pot fi plasate în partea de jos a maşinii şi pot oferi locaţia în care te afli, ceea ce este periculos. Traficanţilor nu le pasă câţi ani ai, dacă te vor, vor încerca să te prindă. Fii mereu cu băgare de seamă, stai în siguranţă.”, a spus o internaută pe nume Elle.