Redactia.ro
Home » Monden » Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, fotografiat în ziua când a împlinit un an. Cum mai arată micuțul

Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, fotografiat în ziua când a împlinit un an. Cum mai arată micuțul

GALERIE FOTO (4) Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, fotografiat în ziua când a împlinit un an. Cum mai arată micuțul

Cabral și Andreea Ibacka îl sărbătoresc astăzi cu mare bucurie pe micuțul lor, pe Tiago. Băiețelul a împlinit un an, iar mama lui l-a arătat tuturor în câteva fotografii. Iată cum mai arată copilașul, cum îl alintă mama lui și cât de drăgălaș este.

Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, fotografiat în ziua când a împlinit un an. Cum mai arată micuțul

De un an, Tiago își bucură părinții în fiecare zi. Astăzi, toată lumea l-a putut vedea în câteva fotografii, publicate de mama lui în mediul online. Îmbrăcat într-o cămașă cu Mickey Mouse și în pantaloni albaștri, copilașul zâmbăreț, care are trăsăturile tatălui, este cât se poate de simpatic când privește senin către aparatul foto. În fotografii, Andreea Ibacka îl ține în brațe și are și o bucată de tort pe o farfurie în mână, în care a așezat o lumânare colorată cu cifra 1. Bucuria lui e și bucuria părinților.

„Așa frumos să zâmbești în fiecare zi din viața ta! LA MULȚI ANI, pufuleț mic și iubit! ♥️🎂”, a scris Andreea Ibacka la descrierea fotografiilor publicate astăzi.

„Pufulețul” a primit o grămadă de urări. „Cât ești de dulce puiuț !! La mulți anișori 💙🧸”, „La Multi Ani!!! Sa va traiasca, sa fie sanatos😍. Este atat de dulce si scumpic, imi vine sa-l „smotocesc” 🥰😘🤗”, au scris câteva persoane în comentarii. În aceleași fotografii apar și Irina Fodor și fiica acesteia. „El e copia lui Cabral, iar fetita e copia Irinei!”, a spus o altă persoană într-un alt comentariu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Foto: captură Instagram / andreeaibacka

Cabral și-a sărbătorit și el ziua de naștere, chiar acum două zile, pe 4 octombrie 2022, când a împlinit 45 de ani. De ziua fiului lui, el a redistribuit pe Instagram un filmuleț cu Tiago și cu mama lui într-un story, făcut de Irina Fodor.

Foto: captură Instagram / cabralibacka

 

Foto: captură Instagram / cabralibacka
Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, fotografiat în ziua când a împlinit un an. Cum mai arată micuțul
Foto: Instagram / cabralibacka
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: