Redactia.ro
Home » Monden » Ținuta cu care Andreea Marin a furat toate privirile. Cât costă geanta cu care ”Zâna surprizelor” i-a lăsat muți de uimire pe toți

Ținuta cu care Andreea Marin a furat toate privirile. Cât costă geanta cu care ”Zâna surprizelor” i-a lăsat muți de uimire pe toți

GALERIE FOTO (2)

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare de televiziune din toate timpurile. ”Zâna surprizelor” este foarte urmărită și-n mediul online, nu doar pe micul ecran, unde se bucură de un succes enorm. Are foarte mulți oameni pe care îi inspiră fie prin sfaturile pe care le oferă, fie prin ținutele cu care fură toate privirile.

Ținuta Andreei Marin a furat toate privirile

Andreea Marin continuă să surprindă cu fiecare apariție. Celebra moderatoare de televiziune a fost prezentă la Olimpiada Porumbeilor Voiajori, unde a purtat o ținută cu care a furat toate privirile. Este știut deja faptul că ”Zâna surprizelor” este foarte elegantă, are mult stil și o atitudine de adevărată divă. Recent, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a postat pe contul ei de Instagram, mai multe fotografii, de unde reiese că a participat la Olimpiada Porumbeilor Voiajori, unde a fost gazda unor evenimente.

Mulțumesc, Oradea, am petrecut zile de neuitat aici! Olimpiada columbofila a fost o ocazie minunată de a fi gazda unor evenimente inedite pentru mine și de a-mi face prieteni de peste mări și țări. Peste 30 de state ale lumii au fost reprezentate la Olimpiada Porumbeilor Voiajori. Nu voi uita cei 300 de porumbei campioni care s-au înălțat împreună în zbor către cer în prima zi a venirii aici, ce sentiment!”, a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Cât costă geanta purtată de Andreea Marin

Andreea Marin continuă să surprindă cu fiecare apariție. Celebra prezentatoare TV a purtat o ținută aparent simplă, dar de impact. Foarte elegantă și cu mult stil, Andreea Marin i-a lăsat pe toți muți de uimire. ”Zâna surprizelor” n-a stat rău la capitolul accesorii, unde a ales să poarte o pereche de cercei cu perle, un inel care pare din același set și ochelari mari de soare de la Louis Vuitton. Piesa de rezistență a fost geanta pe care a purtat-o vedeta. Aceasta a ales să-și accesorizeze ținuta cu o geantă marca Fendi First, care are un preț imens, de 3100 de dolari. Mai exact, în jur de 14943.

Și pantofii vedetei sunt destul de scumpi, fiind marca Fratelli Rosseti. Aceștia costă în jur de 650 de lei, însă dacă ești fan reduceri, îi poți găsi și la reduceri. Printre comentariile din partea oamenilor, care eo apreciază pe Andreea Marin, s-a regăsit și un comentariu din partea celor de la Fratelli Rosseti, care au descris ținuta ei ca fiind ”WOW”.

Andreea Marin spunea că nu-i place să dea banii pe haine

Vedeta deține trei afaceri, care îi aduc un profit imens, cu un venit total de 203.000 de euro. Cu toate astea, prezentatoarea spunea că preferă să nu dea bani mulți pe haine.

Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, spunea Andreea Marin.

Acum câțiva ani, Andreea Marin susținea că își cumpără chiar și articole vestimentare la mâna a doua. „Multe dintre noi am cumpărat lucruri pe care le-am purtat doar o singura dată. Acum, lucrurile acelea sunt puse la vânzare si se pot bucura si altele de ele. Da, îmi cumpăr lucruri care nu sunt la prima purtare, dacă sunt în perfectă stare”, spunea Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: