Redactia.ro
Home » Monden » Ținuta pe care Vlăduța Lupău a purtat-o la nunta fratelui său. Momente emoționante în familia artistei

Ținuta pe care Vlăduța Lupău a purtat-o la nunta fratelui său. Momente emoționante în familia artistei

GALERIE FOTO (7) Ținuta pe care Vlăduța Lupău a purtat-o la nunta fratelui său. Momente emoționante în familia artistei

Ținuta pe care Vlăduța Lupău a purtat-o la nunta fratelui său. Însărcinată în opt luni, Vlăduța Lupău a purtat o ținută lejeră la nunta fratelui ei. Bogdan Lupău și-a unit destinele în urmă cu câteva zile cu femeie pe care o iubește, Simina, cea alături de care are o fetiță.

Ținuta pe care Vlăduța Lupău a purtat-o la nunta fratelui său. Momente emoționante în familia artistei

Sărbătoare mare în familia Vlăduței Lupău. Fratele artistei s-a căsătorit weekend-ul trecut cu Simina, femeia care i-a dăruit o fetiță minunată. Însărcinată în opt luni, Vlăduța Lupău a purtat o rochie lejeră, de culoare verde prăzuliu, care să nu o deranjeze atunci când dansează. Cântăreața a ales să poarte pantofi cu toc inalt, chiar dacă este însărcinată. Rochia aleasă de Vlăduța avea detalii cu funde la mâneci, alături de pietre prețioase.

În ceea ce privește bijuteriile, vedeta a ales un colier cu diamante. Coafura artistei a fost una simplă, un coc, iar machiajul a fost unul de tip smockey eyes. „Cele mai bune (n.r imagini) din ziua de azi. Ziua iubirii…”, a fost mesajul postat de vedetă pe rețelele de socializare. Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, au fost nașii de cununie ai celor doi însurăței, iar vedeta s-a pregătit intens pentru această zi specială. „Nașă, soră, mătușă, prietenă. Azi”, a mai scris vedeta pe rețelele de socializare.

Bogdan Lupău s-a căsătorit în acest weekend cu aleasa inimii lui. Fratele artistei s-a căsătorit cu Simina. Cei doi au impreună o fetiță, iar în urmă cu câteva zile au avut cununia civilă. Vlăduța a avut grijă să își pună în valoare burtica de gravidă. În mai putin de o lună, Vlăduța și soțul ei vor deveni părinți pentru prima oară.

Vlăduța Lupău, despre sarcină

Artista era însărcinată în cinci luni când a decis să își anunțe fanii că va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta este extrem de fericită, deoarece își dorea de mult timp să aibă un copil și nu reușea, din cauza problemelor de sănătate. Deși nu-și dorea să facă publică vestea cam până în preajma Paștelui, artista a trebuit să spună că este însărcinată pentru că burtica devenea tot mai mare, iar zvonurile apăruseră deja. „Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii. Multe fete mi-au scris că ele credeau că am făcut fertilizare, însă pot să spun că anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză, o boală a secolului la femei, și la câteva luni a venit natural. Cu ajutorul lui Dumnezeu, minunile se întâmplă. N-am zis nici de treaba cu endometrioza pentru că e un lucru personal. M-am tratat, după care lucrurile, cu voia lui Dumnezeu, se întâmplă„, a mărturisit încântată Vlăduța Lupău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: