Redactia.ro
Home » Știri » Ținuta surprinzătoare pe care Carmen Iohannis o poartă astăzi, la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Ținuta surprinzătoare pe care Carmen Iohannis o poartă astăzi, la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Ținuta impecabilă pe care Carmen Iohannis o poartă astăzi, la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis sunt prezenți la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Iată ce ținută a îmbrăcat Prima Doamnă a României în această zi istorică.

Ținuta surprinzătoare pe care Carmen Iohannis o poartă astăzi, la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Carmen Iohannis și soțul ei, președintele Klaus Iohannis, apar într-o nouă fotografie ținându-se de mână, făcută astăzi, în ziua înmormântării Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Nu se întâmplă atât de des ca ținuta Primei Doamne a României să fie atât de potrivită cu evenimentul la care merge, însă de această dată este impecabilă, așa cum cere eticheta. Rochia ei este lungă, cu mâneci lungi, are ciorapi de culoare închisă, pantofi și geantă, de asemenea, toate negre. De această dată, spre deosebire de ziua de ieri, de la Dineul Regelui, Carmen Iohannis poartă și o pălărie de tip fascinator, cu voaletă.

Carmen Iohannis este zâmbitoare în fotografie, spre deosebire de soțul acesteia, care are un chip serios.

„O zi istorică pentru umanitate, o personalitate de excepție care astăzi pleacă pe ultimul drum. Mă bucur să fiu alături de Prima Doamnă Carmen Iohannis în acest moment emoționant” este mesajul transmis de designerul Andreea Tincu, care i-a creat ținuta Primei Doamne a României.

În total, peste 500 de șefi de stat din întreaga lume participă astăzi, la Westminster Abbey din Londra, la funeraliile de stat ale reginei Elisabeta a II-a, care a încetat din viaţă pe 8 septembrie 2022 la vârsta de 96 de ani, după mai bine de şapte decenii de suveranitate a Regatului Unit. Sunt primele funeralii de stat organizate în Marea Britanie de la cele ale fostului premier Winston Churchill din 1965.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: