Redactia.ro
Home » Știri » TIR blocat în Pasajul Unirii din Capitală, proaspăt reabilitat de Primăria Sectorului 4. Ce declară Daniel Băluță: „Înălțimea a fost verificată de Poliție”

TIR blocat în Pasajul Unirii din Capitală, proaspăt reabilitat de Primăria Sectorului 4. Ce declară Daniel Băluță: „Înălțimea a fost verificată de Poliție”

GALERIE FOTO (7)

Traficul în pasajul Unirii, sensul dinspre Bulevardul Dimitrie Cantemir spre Colțea, este momentan restricționat, deoarece un TIR a rămas blocat, chiar la intrarea în pasaj, din cauza înălțimii acestuia. Iată toate detaliile!

TIR blocat în Pasajul Unirii din Capitală, proaspăt reabilitat

După ce a fost abia redeschis, cu câteva zile în urmă, Pasajul Unirii dă bătăi de cap șoferilor. Un TIR cu numere de Turcia a rămas blocat la intrarea în pasaj din cauza înălțimii, în această dimineață, după ce două autocare s-au înțepenit în ultimele zile în același pasaj din Sectorul 4 al Capitalei.

În urma acestui incident, TIR-ul a rupt limitatorul care verifică înălțimea maximă admisă care indica valoarea de 3.5 metri.

Primarul Sectorului 4: „Înălțimea a fost verificată de Poliție”

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță susține că înălțimea pasajului, după reabilitare, respectă norma de înălțime de 3,5 metri, așa cum era și înaintea lucrărilor de reabilitare:

„Înălțimea a fost verificată de Poliție, este de 3,54 m. Iar la interiorul pasajului, înălțimea e și mai mare, de 3,7 m în interior, așa cum prevede legea. Pasajul respectă întocmai standardele”, a spus Daniel Băluță pentru g4media.ro.

Cum arată Pasajul Unirii după reparațiile care au costat 12 milioane de euro

Lucrările la Pasajul Unirii au durat două luni și două săptămâni, de la data de 19 iunie, până la data de 3 septembrie, conformându-se promisiunii primarului Sectorului 4, Daniel Băluță că se va circula în Pasajul Unirii, înainte de începerea noului an școlar.

La pasaj au lucrat mai multe firme de construcţii, atât pe timp de ci, cât și de noapte. Pe șantier s-au aflat peste 100 de muncitori.

În urmă cu 3 luni, pasajul cu pricina a fost încadrat în clasa 4 de risc, iar asta înseamnă că se impunea reabilitarea. În pasaj au fost reduse toate infiltraţiile din pasaj, au fost consolidaţi stâlpii de susţinere, s-a montat un sistem anti noxe şi au fost turnate noi straturi de asfalt, potrivit observatornews.ro.

 

Sursa foto: Poliția Română

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: