Redactia.ro
Home » TV » TJ Miles, reacție neașteptată la Survivor România 2022 când a auzit-o pe Laura Giurcanu ce a spus despre iubitul ei: “Foarte bine”

TJ Miles, reacție neașteptată la Survivor România 2022 când a auzit-o pe Laura Giurcanu ce a spus despre iubitul ei: “Foarte bine”

Un nou moment neașteptat între Laura Giurcanu și TJ Miles i-a surprins pe telespectatorii Survivor România 2022. Și dacă toată lumea a observat o relație din ce în ce mai apropiată în ultimele zile, ajungând chiar să doarmă împreună, ce a spus Laura Giurcanu despre iubitul ei l-a făcut chiar și pe TJ Miles să tresară imediat.

Andreea Tonciu a fost prima concurentă care a vorbit despre relația care s-ar fi înfiripat între Laura Giurcanu și TJ Miles. Bruneta ar fi spun la momentul acela că apropierea celor doi nu seamănă cu o simplă amiciție. Toate aceste speculații au luat naștere după ce fotomodelul ar fi petrecut trei ore în apă cu celebrul vlogger, despre care s-a mai vorbit și că ar fi fost apropiat și cu Xonia, chiar de când au plecat din România către Jungla Dominicană

TJ Miles, reacție neașteptată la Survivor România 2022 când a auzit-o pe Laura Giurcanu ce a spus despre iubitul ei

În cea mai recentă ediție a emisiunii Survivor România 2022, concurenții au avut de luptat în Proba de Comunicare. Iar echipa câștigătoare urma să primească poze de acasă, de la familie.

La auzirea veștii, Laura Giurcanu abia și-a stăpânit emoțiile și a reacționat.

”Abia aștept să îmi văd familia și iubitul”, a mărturisit Laura Giurcanu în fața tuturor.

Nu a întârziat să apară reacția lui TJ Miles, cel despre care se spune că s-a apropiat extrem de mult de fotomodel.

”Laura, foarte bine, bravo!”, a răbufnit imediat TJ Miles la auzul vorbelor pline de emoții ale Laurei Giurcanu.

Din păcate pentru exhipa Faimoșilor, Laura Giurcanu și TJ Miles s-au bucurat mult prea devreme. Traseul a fost câștigat de către echipa Războinicilor.

Ce spune iubitul Laurei Giurcanu despre relația cu TJ Miles

Sora Laurei Giurcanu a dezvăluit că iubitul fotomodelului nu este deranjat sub nicio formă de apropierea dintre iubita lui și TJ Miles, căci are încredere în ea.

“Am vorbit cu el, nu are nici cea mai mică problemă. Laura se înţelege mai bine cu băieţii, a fost mereu o fire băieţoasă”, a spus Bianca Giurcanu, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

În schimb, un alt fost Faimos de la Survivor dă crezare dezvăluirilor făcute de Andreea Tonciu. Însă atrage atenția că o relație de dragoste ar putea afecta echipa.

“Sunt de altă părere. A avut dreptate, n-a avut dreptate, e părerea ei. O relație de dragoste într-o competiție afectează echipa. În momentul în care ăia doi amoroși nu se mai înțeleg sunt afectați și nu mai dau același randament. Poate, într-o seară, în loc să se culce unul pe o parte și altul pe cealaltă parte se strâng mai mult în brațe și se face 3-4 dimineața. Te trezești la ora 7 debusolat puțin. Când vii la o muncă, faci o muncă și te axezi pe aia. Nu ai venit la Din dragoste”, este comentariul lui Sebastian Chitoșcă, fost concurent al sezonului trecut al Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: