Redactia.ro
Home » Stil de viață » To do list pentru primăvara aceasta, cu Masatto

To do list pentru primăvara aceasta, cu Masatto

GALERIE FOTO (2) To do list pentru primăvara aceasta, cu Masatto

Căldură se apropie cu pași repezi, iar oamenii s-au cam săturat de rutina zilnică, dormit, muncă, mâncat și repeat. Nici nu ne putem bucura pe deplin de primăvara ce insuflă viață fiecărui fir de iarbă, fiecărei crengi, fiecărei bucăți de pământ ce până acum a stat ascunsă sub zăpadă. Libertatea a devenit îngrădită din cauza pandemiei.

Relaxarea e tot mai greu de obținut, iar majoritatea așteaptă să își ia un concediu pentru a-și reîncărca bateriile. În ultima perioadă, sănătatea oamenilor, fizică și psihică, s-a degradat destul de mult și au căutat tot felul de metode de a-și menține un echilibru. Dar de ce trebuie să stai într-un stres continuu, doar imaginându-ți zilnic momentul când vei ajunge într-un resort de lux, unde o maseuză îți înlătură durerile și grijile cu mâinile ei dibace? Visele pot deveni acum realitate cu unul dintre fotoliile noastre Masatto.

Câteodată, cel mai productiv lucru pe care îl poți face e să te relaxezi

Când grăbești lucrurile sau când le forțezi, outcome-ul nu e niciodată unul bun. Viața trebuie să fie despre balanță. Să fii adult nu e ușor, mai ales la câte responsabilități ai și mereu fiecare vrea ceva de la tine, iar uneori uiți de propria persoană. Ai nevoie de un moment de respiro pentru a nu te suprasolicita. Pentru o pauză corespunzătoare, în care să simți că te-ai echilibrat din toate punctele de vedere, ai nevoie de unul din fotoliile noastre. Un exemplu ar fi fotoliul Dominus, care surprinde nu numai prin tehnologie, dar duce masajul la superlativ.

Este singurul sistem patentat cu role pentru masaj 4D pentru spate din lume. 8 role cu miez ceramic încălzit și exterior siliconat pentru un plus de confort, îți vor oferi senzația unui masaj cald cu pietre Jade. Odată ce te așezi într-un astfel de fotoliu, nici nu trebuie să îl pornești ca să înțelegi că ce urmează să experimentezi, va fi cu adevărat un masaj out of this world. Dominus este de o calitate desăvârșită, până în cel mai mic detaliu, ca un cocon cald al relaxării și revigorării trupești și mentale.

Rutina ta de wellness, completă la tine acasă

Fotoliile noastre nu sunt o opțiune, ci o necesitate. Știm cât ești de ocupat, iar momentele la spa-ul tău preferat sunt o amintire distantă. Dar de ce să nu aduci spa-ul la tine acasă dacă este posibil? Introducând un fotoliu Dominus în locuința ta, cu siguranță va deveni un obicei important în rutina ta de wellness. În special că ești în confortul propriei case, momentele de relaxare în Dominus devin o experiență ce nu-și are rostul descrierii în cuvinte.

Sunt unele lucruri în viață care sunt mai bune de primit decât de oferit, iar acela este un masaj. Dar dacă nu are cine să ți-l ofere? Nu-i nimic, noi cu siguranță avem soluția. Dominus dispune de funcții de masaj ca ale unui maseur profesionist, însă noi credem că senzațiile în el sunt cu mult mai intense.

Funcția de Zero Gravity îți va oferi senzația de plutire. Aceasta funcție te poziționează într-un unghi ergonomic, în care toți mușchii tăi sunt complet relaxați. Dacă mereu te-ai întrebat ce simt astronauții în starea de imponderabilitate din spațiu, acum ai și tu ocazia să testezi acest sentiment. Sistemul holografic cu perne de aer, comprimă fiecare mușchi în parte, în funcție de programul ales, iar durerile se topesc cu fiecare secundă ce se scurge pe ceas. Dacă îți faci un obicei din a te lăsa masat de acest fotoliu zilnic, sănătatea ta se va îmbunătăți vizibil.

Inhale, exhale, Masatto

Beneficiile unui masaj în fotoliul Dominus sunt nenumărate, fiindcă până la urmă sunt o investiție în sănătate. Având în vedere că vine un sezon înfloritor, deși frumos, apariția prafului și polenului pot dăuna respirației persoanelor.

Acest fotoliu eliberează ioni negativi în zona capului, purificând aerul din jurul tău. Obții un nivel de masaj suprem, fără alergii, viruși și bacterii care îți pot influența negativ sănătatea. Ești protejat de sporii mucegaiului, praf, polen, părul animalelor sau alți alergeni. Noi îți aducem aerul proaspăt al naturii în livingul tău, în timp ce Dominus îți detensionează fiecare centimetru din corp. Uită de serile cu insomnii, respirația îngreunată, stările depresive și durerile de cap. Dominus combate toate aceste lucruri, iar sistemul de ionizare reduce apariția bolilor.

Descoperă Dominus în cadrul site-ului nostru oficial și află câte beneficii are asupra sănătății tale.

Contact:

contact@masatto.ro

+40 726 748 425

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini