Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea îl știe pe Puya, dar uite cât de frumoasă e soția sa

Toată lumea îl știe pe Puya, dar uite cât de frumoasă e soția sa

Cu ce se ocupă Puya în prezent_

Puya este unul dintre cei mai vocali artiști din industria hip-hopului românesc. Are fanii atât în România, cât și peste hotare și toți românii au auzit măcar o dată una dintre melodiile sale. Artistul este căsătorit cu o femeie superbă pe care se ferește să o expună în lumina reflectoarelor.

Cum arată soția lui Puya

Puya este un bărbat însurat. Frumoasa sa soție pe nume Melinda este cu nouă ani mai mică decât artistul. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Melinda era încă elevă la un liceu din Deva. Artistul s-a îndrăgostit iremediabil de Melinda, iar după absolvirea liceului, pe vremea când ce urma să-i devină soție a intrat la facultate la Cluj, acesta făcea naveta pentru a o vedea. Povestea lor de iubire are mulți ani și pare că sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Melinda este o prezență foarte discretă și se ferește mereu de lumina reflectoarelor. Artistul mai publică câte o fotografie alături de ea, dar acets lucru se întâmplă foarte rar.

Melinda este de o frumusețe răpitoare și l-a făcut pentru prima oară tătic pe Puya, pe numele lui din buletin Dragoş Gărdescu,  în urmă cu 11 ani. Cei doi au împreună trei copii superbi cărora le oferă toată iubirea părintească. Melinda și Puya s-au cunoscut în anul 2006.

Am avut timp să ne vedem cu bune și cu rele. Perfecțiunea nu există și cine o caută rămâne singur. Mereu am spus că dacă ar fi să ne întâlnim la vârsta asta, sigur nu ne-am mai combina. Am fi atât de ciufuți și trecuți prin viață, că nu ne-am mai suporta defectele, unul altuia. Nu știu dacă sunt sau nu sunt ăla de îl caută ea, dar eu sunt 100% că pe ea o căutam. Familia este foarte importantă și nu mai alerg ca nebunul, căci vreau să îmi petrec și timpul cu familia… Noi suntem o familie norocoasă și soția nu trebuie să meargă la muncă. Cel mai mare dușman al familiei este timpul. Când nu ai timp să te întâlnești, să vorbești, să discuți, să asculți, fie și în contradictoriu… ești mereu pe fugă, fiecare se închide în el și în problemele lui. Atunci familia se destramă.„, a declarat Puya mai de mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: