Redactia.ro
Home » Monden » Toate privirile s-au ațintit asupra Danei Budeanu. Creatoarea de modă a participat la „Sărbătoarea fermierilor”

Toate privirile s-au ațintit asupra Danei Budeanu. Creatoarea de modă a participat la „Sărbătoarea fermierilor”

Dana Budeanu a participat la „Sărbătoarea fermierilor”.

Dana Budeanu, cunoscută creatoare de modă și personalitate publică, a avut recent o apariție remarcabilă la un eveniment dedicat fermierilor. Cu un stil inconfundabil, Dana Budeanu a atras atenția asupra importanței muncii fermierilor români și a produselor pe care le oferă, evidențiind astfel frumusețea și valorile autentice ale României.

La acest eveniment, Dana Budeanu, în vârstă de 44 de ani, a fost văzută făcând cumpărături și interacționând cu fermierii și meșteșugarii prezenți. Ea a fost impresionată de produsele handmade realizate de copii și părinții lor, luând parte activ la acest târg și ascultând poveștile participanților cu mare interes.

Ce ținută a ales Dana Budeanu

Ținuta aleasă de Dana pentru această ocazie a fost una care a subliniat stilul său unic. A purtat o geacă cu imprimeu milităresc, pantaloni bej și cizme negre până la genunchi. Accesoriul care a atras atenția a fost o geantă discretă, maro cu negru, care potrivit site-ului Fendi.com, are un preț de 3.200 de euro.

Dana Budeanu îi susține pe fermieri

Budeanu a exprimat, de asemenea, admirația sa pentru eforturile fermierilor pe rețelele de socializare, menționând cât de mult apreciază munca lor și produsele autentice pe care le oferă. Ea a povestit despre experiențele sale la târg, despre deliciile culinare descoperite și despre întâlnirile cu diferiți fermieri și producători locali.

Dana Budeanu a subliniat importanța susținerii produselor locale și a muncii depuse de fermieri, arătând astfel respectul său profund pentru această categorie profesională care contribuie la păstrarea tradițiilor și valorilor românești. Această apariție a ei la evenimentul fermierilor nu doar că a subliniat eleganța și stilul său personal, dar a fost și o ocazie de a evidenția rolul esențial al agriculturii și al producătorilor locali în cultura și economia României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: